Femei Îndrăgostite. Cazuri Reale de Iubiri Miraculoase care vor Aduce Speranţă şi Bucurie în Viaţa Ta

Femei Îndrăgostite. Cazuri Reale de Iubiri Miraculoase care vor Aduce Speranţă şi Bucurie în Viaţa Ta
79,00 MDL (19,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O căsnicie de 50 de ani, între cei mai neverosimili parteneri. Un neașteptat dar de Crăciun, de la soțul până de curând lipsit de romantism. O relație pe care divorțul o face, paradoxal, mai puternică. Atunci când își împărtășesc poveștile de iubire, femeile găsesc una la cealaltă alinare, încurajare și bucurie. Dar, mai ales, își confirmă că dragostea este cel mai important lucru din viața lor. Pentru că niciodată o femeie nu este mai frumoasă, mai fermecătoare și mai interesantă decât atunci când este îndrăgostită.

Cu toții avem de înfruntat adversități din când în când. Cu toții suntem uneori triști. Cu toții suntem câteodată prea ocupați, prea mulțumiți de noi înșine sau prea apăsați de povara propriilor probleme ca să mai apreciem lucrurile pozitive din viețile noastre.

Colecția Povești adevărate îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.

Colleen Sell a editat peste 60 de carti. Este coautoarea cartii 10‑Minute Zen si a fost redactor-sef al premiatei reviste Biblio: Exploring the World of Books si al Mercator’s World: The Magazine of Maps, Exploration, and Discovery. In lunga sa cariera in lumea cuvintelor, a fost autoare de carti, editor si ghostwriter; redactor de revista, jurnalist, editorialist, manager pentru comunicare si marketing si copywriter.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-686-363-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2600

Pareri