Femei Celebre

Femei Celebre
29,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Un manual plin de umor, ingenios si instructiv, cu ajutorul caruia vei descoperi cum sa fi atragatoare si vei primi sfaturi practice si sexy, unele de-a dreptul indraznete, despre seductia moderna. Istorisirile picante sunt insotite de teste de autocunoastere, citate fotografii si detalii biografice inedite.

Femei celebre iti prezinta toate tipologiile de femei cuceritoare. Regaseste-te intr-una dintre ele, insusindu-ti, pagina cu pagina, cele mai importante lectii de seductie....

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 251
Editura: Litera
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-675-446-3
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

sugestii
Este o carte de care te indragostesi doar treptat. Desi in primele pagini pare ceva tipic pentru femeile nesigure in propriile forte, treptat , ii simti spiritul ''a la'' Carmen. Tenace si pasionale, eroinele cartii transmit energia lor si anume cele mai remarcabile momente care le-au imortalizat in istorie. Cum remarca si autoarea cartii curajul si replicile eroinelor vorbesc si acum, mai viu ca oricind, experientele eroinelor sunt lectii importante pentru orice tip de femeie. Fiecare dintre ele isi lasa amprenta atit in perioada existentei cit si in prezent datorita sarmului si individualitatii puternice de care dispun.
Cu o deosebita placere
Valeria Ou. Parerea lui Valeria / (Plasată la data 25.08.2012)