Femei care iubesc prea mult

Femei care iubesc prea mult
198,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 23 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Femei care iubesc prea mult. De ce ne îndrăgostim mereu de bărbați nepotriviți

Credeți că dragostea înseamnă suferință? Aveți o relație cu un bărbat indisponibil emoțional, dependent de alcool, de muncă sau de alte femei? Poate că vă neglijați familia, prietenii și propriile interese, doar ca să îi fiți lui întotdeauna alături la nevoie. Poate continuați să sperați că, dacă îl veți iubi destul, se va schimba în bine. Poate că, fără el, vă simțiți singură și pustiită, ignorând faptul că relaţia aceasta vă pune în pericol echilibrul afectiv, în unele cazuri, chiar sănătatea şi integritatea fizică. 

Multe femei sunt aproape convinse că aşa ar trebui să fie relaţiile intime. Citind aceasta carte, veți afla că teama de a rămâne singure, de faptul că nu meritati iubire și apreciere, de a fi ignorate sau abandonate își are rădăcina în experienţele din copilărie, care vă determină tiparele comportamentale de la maturitate în relaţiile cu bărbaţii.

Psihoterapeut cu experientă, autoarea vă arată cât de nocivă este această dependență relațională și afectivă, propunandu-vă un program de recuperare în zece pași ce vă va vindeca de boala iubirii excesive. Invățați cum să nu mai iubiți prea mult și veți deveni o femeie sănătoasă, încrezătoare în sine și fericită. 

 

„O carte extraordinară, superb scrisă, inteligentă.“-- Los Angeles Times
 
 
Robin Norwood, psihoterapeut specializat în cuplu şi familie, a mai publicat: Letters from Women Who Love Too Much (1987), Daily Meditations for Women Who Love Too Much (1997), Why Me? Why This? Why Now? (2009).
 
Cărţile sale au fost traduse în peste 30 de limbi. Femei care iubesc prea mult a figurat pe locul întâi în lista bestsellerurilor New York Times şi a fost publicată în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
BRAND: Litera
Apariția: 2019
ISBN: 9786063332296
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri