Faţetele Dragostei

Mai multe poze

Faţetele Dragostei
79,00 MDL (18,49 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

E riscant să iubești doi oameni în același timp, dar pentru Florence Brown riscul pare să merite: ea descoperă uimită că sentimentele ei față de soțul său, Robert, sunt la fel de autentice ca dragostea față de renumitul neonatolog și profesor Thomas Marvelle, a cărui controversată invenție – incubatorul umed – poate salva bebelușii prematuri născuți cu săptămâni bune înainte de termen. După un astfel de joc la dublu plin de satisfacții, Florence descoperă că este însărcinată.

Este aproape sigură că poartă în pântece copilul lui Robert. Dar dacă totuși tatăl este Thomas? Helen Donald este o asistentă care își plânge bebelușul pe care l-a pierdut în mod tragic cu ceva timp înainte de inventarea incubatorului umed.Suferința ei este greu de descris și de depășit, iar relația cu soțul este pusă la grea încercare.

Va reuși oare prin ajutorul dat altor părinți care trec prin aceeași dramă să își continue viața alături de omul iubit?

 

Julie Maxwell a confirmat prin Fațetele dragostei succesul înregistrat de primul său roman apărut în 2007, precum și părerea criticilor și a cititorilor că este una dintre speranțele literaturii britanice.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-686-423-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri