Fata și Marea

Fata și Marea

Preț de Listă: 288,00 MDL (72,00 RON)

Preț: 144,00 MDL (36,00 RON)

Economisești: 144,00 MDL (36,00 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta este vara pe care Clio a aşteptat-o toată viaţa ei. Şcoala s-a terminat. Are o slujbă grozavă şi tocmai l-a cunoscut pe băiatul visurilor ei. Lucrurile nici că ar putea sta mai bine. Era şi timpul să i se întâmple şi ei lucruri normale. Botezată după cea mai cunoscută muză din istorie, aproape celebră încă de la vârsta de unsprezece ani când a inventat un joc împreună cu tatăl ei şi a străbătut ţara ca să-l promoveze... a avut o călătorie ciudată până acum.

O parte din această călătorie sună bine pe hârtie, multe lucruri sună bine pe hârtie, dar asta nu înseamnă că sunt chiar aşa.

Căci acum, la şaptesprezece ani, familia ei e destrămată, banii s-au terminat, tatăl ei, pe vremuri cea mai apropiată persoană a ei, a devenit un ciudat. De multe ori, Clio nici măcar nu ştie unde e. Aşa că nu e foarte fericită când apare şi planurile ei pentru vară sunt în pericol. Se trezeşte însă cu un bilet doar dus pentru Italia, unde trebuie să-l întâlnească.

El nu-i spune decât că planurile pentru următoarele zece săptămâni includ o barcă.

Maureen Johnson a fost aleasă în 2012 Queen of Teen în Marea Britanie. Printre cărţile sale se numără 13 Little Blue EnvelopesDevilish, Girl at SeaThe Name of the Star şi Suite Scarlett.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Girl at Sea
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 352
Editura: Rao
Apariția: Decembrie 2010
ISBN: 978-606-92677-3-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri