Fata care s-a jucat cu focul. Milennium 2

Fata care s-a jucat cu focul. Milennium 2

Preț de Listă: 328,00 MDL

Preț: 275,00 MDL

Economisești: 53,00 MDL (16%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Între timp, Mikael Blomkvist, de la revista Millennium, a dat de un nou subiect fierbinte. Jurnalistul Dag Svensson şi prietena lui Mia Bergman au dovezi despre existenţa unei filiere de prostituţie care activează între Europa de Est şi Suedia şi care, mai mult, este muşamalizată de serviciile secrete. Multe dintre persoanele implicate în traficul cu femei au poziţii importante în societate.

Întâmplări din trecutul întunecat al lui Lisbeth Salander încep să iasă la iveală. Atunci când Dag şi Mia sunt brutal asasinaţi, bănuielile se îndreaptă spre Salander, iar poliţia va declanşa o adevărată vânătoare împotriva ei. Salander se decide să pună capăt pentru totdeauna trecutului şi să-i pedepsească pe cei care merită. Drumurile lui Blomkvist şi Salander se întretaie din nou.

Recenzii

”Lisbeth Salander intrigă, provoacă admiraţie şi atrage în mod irezistibil. Nu s-a mai întâlnit până acum un astfel de personaj în literatura poliţistă... Capacităţile ei depăşesc limitele oamenilor obişnuiţi... O lectură totală.” - The Times

”Cel mai bun thriller pe care l-am citit vreodată... Dacă vrei să iei cu tine o carte în cea mai lungă excursie din viaţa ta, Fata care s-a jucat cu focul este alegerea perfectă.” - Evening Herald

Vezi Trailerul Ecranizării

Despre Autor

Stieg Larsson a fost un jurnalist suedez. A murit în 2004, în mod neaşteptat, în urma unei crize cardiace, la vârsta de 50 de ani, imediat după ce apucase să-i predea editorului său Millennium, o serie de trei romane, însumând 1935 de pagini. Millennium a devenit între timp un fenomen editorial. în ţările nordice, nici o carte în afară de Biblie nu a mai înregistrat astfel de vânzări!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Flickan som lekte med elden
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 757
Editura: Trei
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-707-263-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: