Fascinație Secretă

Mai multe poze

Fascinație Secretă
103,00 MDL (25,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când milionarul Paul Wheeler este ucis, familia sa îl angajează pe renumitul avocat Derek Mitchell pentru a-l apăra pe nepotul victimei, Creighton – deşi poliţia nu l-a acuzat încă pe tânăr de respectiva crimă. Iubita lui Wheeler, Julie Rutledge, şi ea suspectă, nu are nici o îndoială că ucigașul este Creighton, în ciuda faptului că acesta are un alibi foarte solid.

Pentru a dovedi acest lucru, Julie este hotărâtă să facă aproape orice – chiar şi să îl compromită pe Derek, pentru a-l forța să o ajute să scoată adevărul la lumină. Dar pe măsură ce avocatul descoperă latura întunecată a lui Creighton – în special bizara lui fascinaţie pentru filmele cu crime –, începe să fie din ce în ce mai convins că Julie are dreptate. Timpul se scurge necruțător înspre un final şocant din clipa în care Derek şi Julie îşi unesc forţele pentru a descoperi adevărul.

Oare Creighton transpune în practică cele mai reuşite scene cinematografice? Şi cine va mai fi actor fără voie în aceste scenarii? .

Julie și Derek sunt nevoiți acum să-și aprere nu numai dragostea abia descoperită, ci și propriile vieți. 

 

Despre Autor 


 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare.

În anul 2007 a fost premiată de Romance Writers of America, iar în 2008 a fost numită „maestru al suspansului“ de către International Thriller Writers Association.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Litera
Apariția: August 2015
ISBN: 978-606-741-896-5
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri