Fascinația Culorilor

Fascinația Culorilor
33,00 MDL (8,25 RON)
  • Cumpără 2 exemplare cu 29,70 MDL fiecare și economisește 10%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lumea în care trăim este încântătoare! Oprește pentru o clipă, uită numeroasele tale probleme, grijile cotidiene și descoperă cu ochii inimii și a sufletului ceea ce te poate încânta, ceea ce te poate schimba.

Este minunată, fascinantă lumea culorilor, ca și cea a muzicii, ca și cea a cuvântului. Culorile ne bucură ochii, ne incintă mintea, ne răscolesc sufletul, trezind emoții palpitante și făcându-ne să vedem lumea așa cum este: frumoasă și luminoasă sau mai puțin frumoasă, sumbră.

Ce tristă ar fi viața noastră, dacă pentru un moment ar dispărea toate culorile. Totul în jurul nostru ar fi cenușiu, uniform, monoton, plicticos, mohorât, neatrăgător...

Or, culorile ne fac viața mai frumoasă,mai interesantă, sesibilizând sufletul fiecăruia, într-o măsură mai mare sau mai mică, orientându-l spre lumună și sublim.

Așadar, culorile au un simbolism cosmic interesant, legându-ne, prin fire invizibile, de tot ce ne înconjoară, demonstrând că noi facem parte integrantă din acest univers. -- Marcela Mardare

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 120
Editura: Ruxanda
Apariția: 2007
ISBN: 978-9975-72-020-5
Dimensiuni: 14,5 x 21,5 cm
Greutatea: 0.2180

Pareri