Farmece. Vol. 2

Farmece. Vol. 2
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Traducere din limba engleza de Mihaela Alexandrescu și Laura Frunză.

”– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intenţiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aştept şi să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta.

– Şi dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape şoptită.

– Atunci bănuiesc că voi aştepta toată viaţa.“

 Au trecut șase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-și petreacă vara acolo, pentru a-și dezvolta abilitățile de zână de toamnă. Dar familia ei umană și prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte – iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând.

Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-și salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubește dintotdeauna?

Bestseller internațional. Roman publicat în 30 de țări.


Primele Pagini


 

Laurel stătea în faţa cabanei, cercetând liziera, cu gâtul încordat. El era undeva acolo, privind-o. Faptul că ea nu-l vedea încă nu avea nici o importanţă.

Nu că Laurel n-ar fi vrut să-1 vadă. Uneori simţea că vrea prea mult. O relaţie cu Tamani ar fi fost ca o joacă într-un râu învolburat. Un pas greşit, şi curentul nu i-ar mai fi dat drumul. Alesese să rămână cu David şi încă era de părere că făcuse o alegere corectă. Dar asta nu făcea revederea mai uşoară.

Şi nici nu-i putea împiedica mâinile să tremure.

îi promisese lui Tamani că va veni să-l vadă când îşi va lua permisul de conducere. Deşi nu specificase o dată exactă, spusese totuşi mai. Acum era aproape sfârşitul lui iunie. El trebuia să-şi fi dat seama că ea îl evită. Acum avea să vină aici - primul care o întâmpina -, şi ea nu ştia dacă să fie nerăbdătoare sau să se teamă. Sentimentele i se amestecară într-o stare ameţitoare pe care nu o mai încercase niciodată - şi nu era sigură că voia să o mai încerce.

Laurel îşi dădu seama că strângea în pumn ineluşul pe care Tamani i-l dăduse anul trecut, cel pe care îl purta pe un lănţişor în jurul gâtului. încercase să nu se gândească la el în ultimele şase luni. încercase, recunoscu în sinea ei, şi eşuase. Se sili să-şi desfacă degetele din jurul ineluşului şi încercă să-şi determine braţele să i se legene încrezătoare, cu naturaleţe, de o parte şi de alta a corpului, în timp ce se îndrepta către pădure.

Când umbrele ramurilor căzură peste ea, o fâşie de verde şi negru se legănă jos dintr-un copac şi o ridică în braţe. Laurel ţipă de groază, apoi de încântare.

- Ţi-a fost dor de mine? o întrebă Tamani cu zâmbetul fermecător care o vrăjise de prima dată când îl cunoscuse.

într-o clipă, totul părea de parcă nici nu trecuseră şase luni. Imaginea lui, senzaţia apropierii lui fură de ajuns ca să îi îndepărteze orice teamă, orice gând... orice hotărâre luată. Laurel îşi înfăşură braţele în jurul lui şi îl strânse cât putu de tare. N-ar fi vrut să-i mai dea drumul.

- O să iau asta ca pe un „da", spuse Tamani cu un geamăt. Ea se sili să-i dea drumul şi să facă un pas în spate. Se simţi ca şi cum ar fi încercat să facă un râu să curgă în amonte. însă după câteva secunde reuşi şi rămase nemişcată, în tăcere, bucurându-se doar să-l privească. Acelaşi păr lung şi negru, zâmbetul fugar, ochii verzi fascinanţi. Laurel se simţi penibil şi privi în jos, jenată de expansivitatea salutului ei şi neştiind ce să mai spună.


Recenzie


 

Surprizele și suspansul abundă în acest nou volum, așa că Farmece este și mai greu de lăsat din mână decât a fost  volumul Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubești la fel de mult.“-- Romantic Times  

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-21-0070-4
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.3900

Pareri