Fără Mofturi la Masă! Cum să vă convingeţi copiii să mănânce bucuroşi alimente sănătoase

Fără Mofturi la Masă! Cum să vă convingeţi copiii să mănânce bucuroşi alimente sănătoase
99,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Pentru noi toţi, copiii sunt o binecuvântare. Dar, uneori, viaţa de familie arată ca un război deschis, bucătăria devenind un câmp de luptă. Victime cad morcovii, roşiile, spanacul, varza, mazărea şi alte surate ale lor. Iar învingătoare sunt gustările cu arome „identic natural“ sau chiar complet artificiale, din categoria chipsuri, sticksuri, hamburgeri, cheeseburgeri şi jeleuri cu aspect de cauciuc.
Deci, cum procedaţi, astfel încât să vă convingeţi copiii să mănânce cu uşurinţă alimente sănătoase? Urmaţi sfaturile prezentate în cartea de faţă de dr. Rana Conway, un renumit nutriţionist, cercetător şi autor din Marea Britanie. Dr. Conway s-a specializat de-a lungul anilor în alimentaţia sănătoasă pentru bebeluşi, copii mici şi femei însărcinate. 
În acest ghid, dr. Conway vă dezvăluie: • la ce reacţii să vă aşteptaţi din partea copiilor mici • cum să evitaţi stresul la masă, creând o atmosferă cordială • când e cazul să reflectaţi asupra propriei atitudini legate de alimentaţie • ce anume ar trebui să mănânce copiii, în funcţie de vârstă • cum să vă confruntaţi cu diverse mofturi, solicitări exagerate şi refuzuri ale celor mici • prin ce strategii puteţi sprijini bunele maniere la masă • când e cazul să vă îngrijoraţi din cauza supra-alimentaţiei sau a dietelor • şi... care este calea spre o viaţă de familie împlinită.

Dr. Rana Conway este un renumit nutriţionist, cercetător şi autor din Marea Britanie.
A absolvit King’s College London, instituţie în cadrul căreia a obţinut o diplomă universitară. Apoi şi-a susţinut şi finalizat doctoratul prin cercetări pe tema dietelor recomandate pentru femeile însărcinate, studiile sale fiind axate în special pe creşterea în greutate şi pe oportunitatea dietelor vegetariene.
Ulterior, a condus o echipă de cercetători britanici, care au iniţiat investigaţii la nivel internaţional privind efectele dietelor asupra tensiunii arteriale. De asemenea, a făcut cercetări în privinţa deficienţelor de fier manifestate la copii. A predat diferite cursuri de nutriţie pentru studenţii din domeniul medical, a susţinut cursuri pentru moaşe, dar a instruit şi dieteticieni. A lucrat în calitate de consultant pentru University College London. Este înscrisă ca membru în Nutrition Society şi deţine o licenţă de nutriţionist încă din 1998.
Rana Conway a scris în mod constant articole despre nutriţie pentru revistele de profil şi a colaborat cu NCT (cea mai mare instituţie caritabilă pentru părinţi din Marea Britanie), sprijinind familiile defavorizate în direcţia adoptării unei alimentaţii sănătoase. 
De asemenea, a scris patru cărţi, care au apărut iniţial în limba engleză, fiind publicate ulterior în alte şase limbi. Toate cele patru cărţi abordează problema nutriţiei la femei însărcinate şi copii de vârste mici, domeniu în care autoarea este recunoscută ca fiind un expert.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Meals Without Tears: How to Get Your Child to Eat Healthily and Happily
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-588-126-6
Greutatea: 0.3000

Pareri