Fără îndurare

Fără îndurare

Preț de Listă: 192,00 MDL

Preț: 96,00 MDL

Economisești: 96,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Scriitorul Cullen Cubby Greenwich se simte insultat când cel mai important critic literar, Shearman Waxx, îi desființează pur și simplu noul roman. Intrigat de misterul din jurul lui Waxx, Cubby caută să-l întâlnească în restaurantul preferat, dar are loc un mic accident, iar Waxx îl amenință pe Cubby cu moartea.

Pătrunzând cu o ușurință inexplicabilă în casa scriitorului şi lăsând impresia unor puteri supranaturale, Shearman Waxx aruncă locuinţa în aer, iar Cubby și familia lui devin fugari, în încercarea de a rămâne în viață în faţa unui sociopat fără îndurare. Cursei nebuneşti şi situaţiilor de coşmar prin care trec cei trei membri ai familiei şi căţeaua Lassie li se adaugă secretul întunecat pe care îl ascunde Cubby, secret care i-a marcat întreaga existență și care va ieși treptat la lumină.

Dean Koontz explorează graniţa subtilă între bine şi rău şi haosul care clocoteşte în zona de umbră a societăţii, într-un thriller cu caracter burlesc.

Recenzii

„Un divertisment care tratează serios teme dintre cele mai profunde ale existenţei umane: natura răului, constrângerile sorţii şi forţa vieţii.” – Publishers Weekly

„O rafinată măiestrie a suspansului, a inexplicabilului, pe care Koontz o exersează cu umor şi naturaleţe, exact atunci când este nevoie, dar te aştepţi mai puţin.” – Library Journal

Despre Autor

Dean Ray Koontz (născut în 1945, în Everest, Pennsylvania), este un prolific autor american, cunoscut mai ales pentru romanele sale de suspans, în care combină adesea şi elemente de horror, science fiction, mister şi satiră. Romanele lui Koontz au fost publicate în 38 de limbi şi vândute în peste 400 de milioane de exemplare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Relentless: A Novel
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-400-8
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.5000

Pareri