Fantoma. Jurnalele Vampirilor. Vânătorii. Vol.1

Fantoma. Jurnalele Vampirilor. Vânătorii. Vol.1
212,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Aventuri mai palpitante ca oricand...

Pregatiti-va pentru volumul 8 al seriei Jurnalele Vampirilor (The Vampire Diaries) si totodata primul volum din noul ciclu: Vanatorii.

Elena este in primejdie! Amenintata de o aparitie sumbra venita din lumea de dincolo, ea nu poate fi protejata decat de cei doi frati salvatore, Stefan si Damon...

Elena Gilbert si prietenii ei au luptat impotriva spiritelor malefice si au reusit sa salveze oraselul Fell’s Church, dar cu un pret foarte mare: viata lui Damon Salvatore.

Candva, Damon se luptase crancen cu fratele lui, vampirul Stefan, sa castige inima Elenei. Cum Damon a disparut, Elena si Stefan pot fi in sfarsit impreuna. Si-atunci, de ce Elena viseaza in continuare la Damon?

In timp ce sentimentele ei fata de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bantuit de o aparitie sumbra. Elena stie cum este in iad, dar un asemenea demon nu a mai vazut niciodata. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena si pe cei dragi ei...

„Draga Jurnalule,

Sunt acasa! Nici nu indraznesc sa cred, dar iata-ma aici!

Intregul Fell’s Church are sansa unui nou inceput. Dar, cu exceptia mea si a prietenilor mei apropiati - Meredith, Bonnie, Matt, dragul meu Stefan si doamna Flowers - nimeni altcineva nu stie ca viata nu s-a mai scurs ca de obicei de la Ziua Orasului incoace.

Am reusit! Am salvat pe toata lumea!

Pe toti, cu exceptia lui Damon...

Ceea ce e ciudat - de fapt, ridicol - este acest sentiment de speranta care se naste in adancul meu. Si daca, imi tot spun, si daca de fapt, cumva, Damon n-a murit?

Si apoi speranta se destrama, pentru ca el e mort, si trebuie sa accept asta. Daca vreau sa raman puternica, nu ma pot minti singura.

Dar speranta mi se furiseaza din nou in suflet. Si daca...?“  Elena

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Livrare Gratis N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Corint
Apariția: Mai 2012
ISBN: 978-973-102-455-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5200

Pareri