Familia Penderwick

Familia Penderwick
192,00 MDL (48,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Faceti cunostinta cu fetele Penderwick, patru surori diferite, unite printr-o legatura speciala. Mai intai, practica si responsabila Rosalind, apoi, Skye cea incapatanata si curajoasa, artistica si visatoarea Jane si mica si timida Batty, care nu pleaca nicaieri fara aripioarele ei de fluturas.

Cand cele patru fete si tatal lor grijuliu pleaca in vacanta de vara, vor avea o mare surpriza. In locul casutei comode pe care o stiau, se trezesc cazati pe frumosul domeniu Arundel. In curand, surorile vor fi ocupate sa descopere magia verii la Arundel, cu gradinile sale luxuriante, podul plin de comori, iepurii imblanziti si bucatareasa care face cele mai bune turte dulci din Massachussetts.

Dar cea mai frumoasa descoperire dintre toate este Jeffrey Tifton, fiul proprietarului de la Arundel, care se va dovedi in curand companionul perfect pentru aventurile lor. Doamna Tifton cea severa nu este la fel de multumita de familia Penderwick ca Jeffrey si le avertizeaza pe fete sa nu intre-n vreun bucluc. Ceea ce, desigur, vor face, nu-i asa?

Un lucru e sigur, va fi o vara de neuitat pentru familia Penderwick.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Rao
Apariția: Iunie 2012
ISBN: 978-606-609-160-2
Dimensiuni: 12,5 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri