Familia Mai Presus de Orice

Mai multe poze

Familia Mai Presus de Orice
137,00 MDL (30,65 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cele mai bune metode de crestere a copiilor, de abordare a casniciei, de administrare a cheltuielilor gospodaresti... nimeni nu ne-a invatat asa ceva la scoala. Lipsiti de modele pozitive si de o indrumare corespunzatoare, milioane de copii au luat viata in piept total nepregatiti.

Phil McGraw (Dr. Phil, cum este cunoscut de un public larg datorita emisi-unii sale de televiziune), psiholog si scriitor, transmite prin aceasta carte un optimism contagios, incurajand cititorul sa puna in aplicare in propria sa viata factorii care pot asigura crearea unei familii fenomenale. Printr-o demonstratie extrem de bine fundamentata, Dr. Phil ajunge la conceptul de integritate si accentueaza necesitatea ca parintii sa-si administreze viata de familie prin exemplu personal.

Familia mai presus de orice contine exercitii, scenarii si evaluari prin care parintii sunt ajutati sa-si depaseasca temerile, tarele mostenite si proble-mele de comunicare ce impiedica manifestarea potentialului de sanatate si de prosperitate din caminul lor.

Un ghid pentru cei care vor sa-si creasca bine si sanatos copiii si sa-si organizeze viata de familie intr-un mod integru si ghidati de un scop concret.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze. O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 5948486004905
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri