Fă-ți timp și cugetă

Fă-ți timp și cugetă
135,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Astazi mi-am amintit de cineva.

Mi-am amintit, deoarece mereu viseaza cu ochii deschisi, zambeste des si ofera cu generozitate zambete celor din jur. Pretuieste fiecare clipa binecuvantata de Dumnezeu.

Deseori, barca vietii era purtata de valuri si, se parea, ca o sa se scufunde, insa, de fiecare data a fost salvata de credinta.

Iubeste neconditionat si spera ca intr-o zi toti oamenii vor avea ochii plini de bucurii si inimile sincere si curate. Si-a dorit intotdeauna sa contribuie la educatia tinerelor generatii si sa cultive in sufletele lor virtutile cele mai de pret.

Acel cineva sunt chiar eu. Omul din mine... Iti scriu cu drag aceste randuri.

Gandul de a scrie ma urmarea de mult, dar abia acum am simtit ca a venit timpul potrivit.

Am scris aceasta carte cu scopul de a-i face si pe altii sa inteleaga cât de pretios este timpul si cât de frumoasa este viata, care depinde doar de noi — cum o vom trai, cum vom valorifica, inmulti si perpetua clipele ei aducatoare de impliniri.

Fiecare gánd este o párticicá din sufletul meu si sper cá pentru cititori va fi un balsam, care le va unge inimile intristate, le va da ráspuns la únele intrebári care-i preocupá si la care cautá solutii optime.

Dáruiesc aceastá carte tuturor copiilor si párintilor. In special, o ofer copiilor mei Gabriela si Laurentiu, deoarece imi dórese cu toatá fiinta ca seminta noastrá sá incolteascá, sá dea, peste ani, roade bógate si de soi ales. -- Autorul

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 108
Editura: Pontos
Apariția: 2017
ISBN: 978-9975-51-783-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2300

Pareri