Extraordinarele Aventuri ale lui Basil cel Banal

Extraordinarele Aventuri ale lui Basil cel Banal
139,00 MDL (27,94 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sunteti in cautarea aventurii? Aveti grija ce va doriti, caci s-ar putea sa vi se implineasca! Iata ca in sfarsit celebrul cartoonist Wiley Miller isi avanta eroii intr-o aventura a literaturii pentru copii. Insotiti-l pe el si pe personajele sale intr-o calatorie fabuloasa dincolo de hotarele imaginatiei.

Desi Basil e de parere ca viata lui este plicticoasa si neinteresanta, in curand le va demonstra cititorilor cumpana si cei mai banali dintre noi sunt capabili de fapte eroice si curaj enorm. Faceti cunostinta cu Basil cel banal. Are 12 ani si locuieste intr-un far dintr-un mic orasel de pe coasta Maine-ului. Viata lui este cea mai banala de care ati auzit vreodata. Dar totul este pe cale sa se schimbe...

Atunci cand se asteapta mai putin, Basil primeste o vizita neasteptata - un profesor excentric aflat la carma unei barci zburatoare! Apoi pornesc impreuna in nori, unde Basil este dus in Helios, un oras plutitor plin de inventii supranaturale si idei menite sa aprinda imaginatia citiorilor tineri si adulti deopotriva.

De la a zbura pe un pteranodon la a lupta impotriva unui geniu malefic, viata lui Basil Pepperell nu va mai fi niciodata banala.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 252
Editura: Rao
Apariția: Decembrie 2012
ISBN: 978-606-609-332-3
Dimensiuni: 12,5 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri