Experimente de Psihologie Organizațională. Optimizarea Relațiilor la Locul de Muncă

Experimente de Psihologie Organizațională. Optimizarea Relațiilor la Locul de Muncă

Preț de Listă: 170,00 MDL (42,50 RON)

Preț: 85,00 MDL (21,25 RON)

Economisești: 85,00 MDL (21,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Considerati ca metoda cea mai sigura pentru a gasi un loc de munca este sa trimiteti CV-ul la cit mai multi angajatori? Sinteti convinsi ca angajatii cei mai buni sint si cel mai bine recompensati? Preferati sa lucrati la domiciliu?

Celor care raspund afirmativ la asemenea intrebari, lucrarea lui Lionel Dagot le arata ca multe idei si practici profesionale consacrate nu rezista la o analiza stiintifica. In opinia autorului, mecanismele psihologice din domeniul organizational sint complexe si pot fi explicate din punct de vedere social. Volumul, alcatuit sub forma de fise ce contin rezultatele unor analize statistice, este accesibil tuturor celor interesati de psihologia muncii si permite intelegerea orientarilor actuale in materie de recrutare, evaluare, conditii de lucru, creativitate sau management.

Cuprins: Angajarea • Evaluarea • Creativitatea si inovatia • Managementul • Discriminarea si hartuirea • Barbatii si femeile: criterii de angajare • Tehnologiile si conditiile de lucru • Viata personala si munca

Despre Autor

Lionel Dagot este doctor in psihologia muncii, cercetator si profesor asociat la Universitatea Bordeaux 2-Victor Segalen, in cadrul Laboratorului de Psihologie. Lucrarile sale au ca subiect teme importante ale vietii profesionale: evaluarea, recrutarea, performanta, managementul.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0862-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri