Experiment. Vol. 3 din seria Divergent

Experiment. Vol. 3 din seria Divergent
258,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău (1-2 zile)
  • În Moldova (2-3 zile)

Descriere

  •  O singură alegere te poate transforma radical
  •  O singură alegere te poate distruge
  •  O singură alegere te va defini
 

Societatea împărțită pe facțiuni în care Tris Prior credea cândva a fost distrusă – spulberată de violență, conflicte și trădări. Astfel că atunci când i se oferă șansa de a explora lumea dincolo de limitele cunoscute, Tris este pregătită. Poate că, în afara orașului, ea și Tobias vor putea duce o viață nouă, lipsită de minciuni, loialități puse sub semnul întrebării și amintiri dureroase. Însă noua realitate a lui Tris e și mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o în urmă.

Vechile descoperiri devin imediat de neînțeles. Adevărurile noi și explozive schimbă inimile celor pe care ea îi iubește. Și, o dată în plus, Tris trebuie să lupte pentru a înțelege complexitatea naturii umane - și pe ea însăși - fiind în același timp nevoită să facă față unor alegeri imposibile despre curaj, loialitate, sacrificiu și iubire.

Veronica Roth a absolvit Northwestern University, cu o specializare în creative writing. În anii studenţiei, prefera adeseori să lucreze la povestea care avea să devină divergent în loc să-şi facă temele. A fost într-adevăr o alegere care i-a transformat destinul. 

În prezent, locuieşte în apropiere de Chicago şi îşi dedică tot timpul scrisului. Divergent este primul ei roman. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Allegiant
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 480
Editura: Leda
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-8623-53-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri