Există viaţă după moarte?

Există viaţă după moarte?
35,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Aveţi din când în când senzaţia aceea ciudată pe care o numim déjà vu? Simţiţi uneori că ştiţi exact ce se va întâmpla în clipa următoare? Aveţi parte de coincidenţe ciudate, pe care nu puteţi să le explicaţi? Poate că tocmai în aceste momente, ca într-o străfulgerare, se întrezăreşte adevărata natură a lucrurilor: faptul că, în realitate, reluăm o viaţă pe care am mai trăit-o o dată.

Anthony Peake lansează o teorie uluitoare: moartea oricărei fiinţe umane este, din punctul de vedere al ştiinţei, imposibilă. Reinterpretând cosmologii antice şi tradiţii mistice, legate contextual de cele mai recente descoperiri ale ştiinţei, autorul arată că existenţa individului este perpetuă.

Atunci când, în ochii celorlalţi, părem a fi murit, ceea ce se întâmplă de fapt este că ne luăm viaţa de la capăt - încă o dată şi încă o dată, într-o succesiune aparent infinită. Oricât de absurdă ar părea această afirmaţie, Peake găseşte dovezi convingătoare într-o mare varietate de domenii, dar mai ales în experienţele noastre obişnuite, de zi cu zi.

Despre Autor

Anthony Peake (n. 1954), scriitor britanic, este autorul unor lucrări cu subiecte incitante, cum sunt experienţa morţii clinice, déjà vu şi natura realităţii. Cărţile sale reprezintă o încercare de a îmbina idei spirituale şi filozofice cu concepte ştiinţifice privind conştiinţa. A mai scris The Daemon: A Guide to Your Extraordinary Secret Seif (2008).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Is There Life After Death?
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-674-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri