Exerciții și Teste de Limba Engleză pentru Competență și Performanță. Nivelurile Începător-Mediu-Avansat

Mai multe poze

Exerciții și Teste de Limba Engleză pentru Competență și Performanță. Nivelurile Începător-Mediu-Avansat
360,00 MDL (90,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cele trei parti ale volumului cuprind exercitii cu grade diferite de dificultate, ce se adreseaza atit incepatorilor, cit si celor care au cunostinte medii sau avansate de limba engleza.

In functie de rezultatul obtinut la testul initial de evaluare a cunostintelor, elevului/studentului i se recomanda un anumit pachet de exercitii, care acopera toate problemele gramaticii: fonetica, lexicologie, morfosintaxa. Pentru avansati, pe linga testele obisnuite, sint propuse exercitii de traducere. Pachetele de exercitii contin teste finale pentru evaluarea progreselor inregistrate, rezolvarile acestora fiind oferite la sfirsitul fiecarei sectiuni.

Despre Autor

Horia Hulban, prof. dr. la Catedra de limba si literatura engleza a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.

A publicat manuale de limba engleza pentru copii si adulti, studii de limba si literatura engleza, piese de teatru, articole si recenzii in reviste din Romania, Noua Zeelanda si Statele Unite.

Dintre numeroasele sale lucrari mentionam: Synonimic Phrases Work­book, Advanced Level (2 vol., 1999), Synthesis in English Lexicology and Semantics (2001), Synthesis in English Morphology (2001), The English-Romanian Dictionary of English Homonyms (2002). La Editura Polirom a publicat 111 verbe englezesti si locutiunile lor specifice (2006), Exercitii si teste de limba engleza pentru competenta si performanta.

Nivelurile incepator-mediu-avansat (in colaborare; ed. a II-a, 2007), Dictionar englez-roman de expresii si locutiuni (2007), The BE Dictionary (2007), Dictionar de sinonime comentate ale limbii engleze (coord.; ed. a II-a, 2008).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0555-2
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri