Excelența în Vânzări. Mai mulți Bani, cu mai puțin Stres, într-un timp mai scurt

Excelența în Vânzări. Mai mulți Bani, cu mai puțin Stres, într-un timp mai scurt
252,00 MDL (58,99 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dacă lucrezi în vânzări, ştii foarte bine care sunt provocările cu care te confrunţi: schimbările radicale şi dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenţa efectiv acerbă sau clienţii cu exigenţe din ce în ce mai mari. Cum să ai, aşadar, succesul mult visat?

Pornind de la un principiu simplu, acela că o vânzare se produce atunci când există încredere, Todd Duncan ne învață că succesul stabil, pe termen lung, apare atunci când există un nivel ridicat de încredere și când clienților tăi le este clar că ești o persoană integră, care nu numai că face ceea ce a promis, dar are și mijloacele prin care își poate respecta promisiunile. Află din acest excepțional ghid de vânzări cum să închei cu clienții tăi adevărate parteneriate, de pe urma cărora să aveți cu toții de câștigat.

„Cartea lui Todd Duncan transformă un job într-o vocație. Dacă vrei să-ți creezi o reputație excelentă și să faci o avere între timp, ai face bine să îți cumperi și tu un exemplar, ca să îți transformi clienții în prieteni pe viață.“-- Danielle Kennedy, Trainer și consultant pe probleme de vânzări

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 290
Editura: Amaltea
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-973-162-134-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: