Evanghelia după Satana

Evanghelia după Satana
290,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Februarie 1348,

Marea ciuma...

In manastirea-fortareata Bolzano, maica stareta Isolda de Trente s-a zidit de vie, pentru a lua cu ea in mormant un teribil secret. Un ucigas fara chip o urmarea in aceste locuri sfinte. Treisprezece nopti. Treisprezece crime ritualice. Treisprezece calugarite crucificate. De la acel apus, de cand s-a instapanit asupra manastirii Bolzano, Fiara s-a hranit cu carnea si cu sufletele slujitoarelor Domnului.

2006, Hattiesburg...

Rachel, asistenta serifului local, ancheteaza disparitia a patru tinere. Dupa ce dispare la randul ei in mod misterios, Marie Parks, agent FBI cu puteri paranormale, intervine sa ancheteze cazul. Specializata in cross-killers, criminali in serie care isi schimba des locul, Marie descopera cadavrul mutilat al lui Rachel si corpurile celor patru chelnerite crucificate intr-o cripta. Ucigasul, de o cruzime metodica nemaiintalnita, pare a fi trimis de peste secole de Satan insusi.

Vatican, cateva zile mai tarziu...

Cardinalul Oscar Camano, liderul congregatiei Miracolelor, realizeaza ca cele patru tinere asasinate sunt cele trimise de el in Statele Unite pentru a ancheta valul de crime din sanul ordinului secret al Pustnicelor, insarcinat cu pazirea manuscriselor interzise ale crestinatatii. Parintelui iezuit Carzo, cel mai bun exorcist din randul Bisericii, ii revine sarcina de a regasi evanghelia pierduta in urma cu sase secole: Evanghelia dupa Satan.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: L’evangile selon Satan
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 478
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-8073-07-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri