Evaluare Națională la Matematică: Cl.a 4-a

Evaluare Națională la Matematică: Cl.a 4-a
26,00 MDL
  • Cumpără 2 exemplare cu 23,40 MDL fiecare și economisește 10%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Setul de probe de evaluare pe care vi-l propunem a fost conceput ca un instrument de lucru în beneficiul elevilor care urmează să susţină Proba de evaluare finală de la sfîrşitul primei trepte de învăţămînt.

Fiecare probă de evaluare a fost concepută în conformitate cu matricea de specificaţii recomandată de Programa pentru testarea de la finele ciclului primar şi conţine doisprezece itemi. Probele de evaluare testează competenţe şi abilităţi obligatorii, definite în Standardele educaţionale, elaborate sub egida Ministerului Educaţiei din Republicii Moldova.

Pornind de la ideea că lucrezi mai mult, ştii mai mult, această lucrare permite elevului clasei a patra să recapituleze, să sistematizeze materialul studiat şi să se antreneze în vederea susţinerii cu succes a probei de evaluare în discuţie.

Recomandăm învăţătorilor să simuleze de cîteva ori Proba de evaluare finală, plasînd elevii cîte unul în bancă, lăsîndu-i să lucreze individual, învăţîndu-i să se autoevalueze şi chiar să se noteze justificat, ştiut fiind faptul că orice lucru exersat creează obişnuinţe, eliminînd astfel starea de stres creată de o situaţie nouă. Numai în acest fel rezultatele evaluării vor fi corecte, iar elevii vor lucra cu randament maxim la proba de evaluare reală.

Experienţa mai multor ani de verificări ne permite să afirmăm că acest tip de evaluare este binevenit la sfîrşitul ciclului primar, fiind considerat un instrument de lucru în sprijinul învăţătorilor şi oferind o informaţie clară, celui interesat, despre cunoştinţele elevilor în momentul respectiv. - Autorii

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 64
Editura: Lyceum
Apariția: 2011
ISBN: 978-9975-939-50-8
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.1020

Pareri