Evaluare Națională la Limba Română: Cl.a 4-a

Evaluare Națională la Limba Română: Cl.a 4-a
26,00 MDL
  • Cumpără 2 exemplare cu 23,40 MDL fiecare și economisește 10%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Setul de probe de evaluare pe care vi-l propunem a fost conceput ca un instrument de lucru în beneficiul elevilor care urmează să susţină Proba de evaluare finală de la sfîrşitul primei trepte de învăţămînt.

Fiecare probă de evaluare a fost concepută în conformitate cu matricea de specificaţii recomandată de Programa pentru testarea de la finele ciclului primar şi conţine doisprezece itemi. Probele de evaluare testează competenţe şi abilităţi obligatorii, definite în Standardele educaţionale, elaborate sub egida Ministerului Educaţiei din Republicii Moldova.

Pornind de la ideea că lucrezi mai mult, ştii mai mult, această lucrare permite elevului clasei a patra să recapituleze, să sistematizeze materialul studiat şi să se antreneze în vederea susţinerii cu succes a probei de evaluare în discuţie.

Recomandăm învăţătorilor să simuleze de cîteva ori Proba de evaluare finală, plasînd elevii cîte unul în bancă, lăsîndu-i să lucreze individual, învăţîndu-i să se autoevalueze şi chiar să se noteze justificat, ştiut fiind faptul că orice lucru exersat creează obişnuinţe, eliminînd astfel starea de stres creată de o situaţie nouă. Numai în acest fel rezultatele evaluării vor fi corecte, iar elevii vor lucra cu randament maxim la proba de evaluare reală.

Autorii propun două modele de Barem de corectare, care pot sugera perfectarea prin analogie a baremelor pentru celelate probe incluse în set în speranța că setul de probe va servi un instrument util în activitatea de învățare a elevilor și de predare - a învățătorilor.

Vă dorim mult succes la finalizarea treptei primare și un start reușit în treapta gimnazială.  - Autorii

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 56
Editura: Lyceum
Apariția: 2011
ISBN: 978-9975-939-57-8
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.1580

Pareri