Evadarea

Evadarea
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

 Descrierea Cărții

Emily Aulenbach de 32 de ani, pare să aibă tot ce și-ar putea dori: un soț iubitor, un post de avocat într-o firmă de succes, o casă frumoasă și o mașină scumpă. Privite însă mai atent, lucrurile nu sunt chiar atât de grozave: soțul este preocupat de propria carieră, slujba ei se reduce la o sumă de sarcini birocratice, iar casa și mașina aduc cu ele nesfârșite rate la credite.

Sătulă de telefon, de laptop și de ceasul de la mână, într-o zi de vineri, Emily se ridică pur și simplu de la birou, își lasă în urmă cariera, soțul și viața agitată din New York, hotărâtă să descopere care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.

Vocea inimii o călăuzește înapoi în Bell Valley, locul care, în urmă cu zece ani, îi oferise atâta bogăție sufletească, dar care îi provocase și cea mai mare dezamăgire. Aici va avea răgazul să își înțeleagă propriile greșeli, să îşi asculte sentimentele și să decidă care va fi drumul ei în viaţă. Curând, Emily se vede nevoită să aleagă între doi bărbați, între două stiluri de viață, între glasul rațiunii și șoaptele inimii.

 Vezi Trailerul Cărții


Despre Autoare

Barbara Delinsky este autoare a 17 romane de succes, cu peste 30 de milioane de exemplare tipărite. Este  o prezență constantă și un nume consacrat în topurile literare de prestigiu semnate de publicații precum The New York Times, The Wall Street Journal, USA Today sau Publishers Weekly.


 

”O lume seducătoare, complicată, în care oamenii sunt pionii unei puternice haite de vârcolaci și nimic nu este ceea ce pare. Am stat cu sufletul la gură până la ultima pagină.” Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Îngerul Nopții

 ”O inteligentă reconstrucție a trecutului în notă fantastică, pusă în scenă în prezent... o carte pentru romanticii incurabili, cărora le plac eroinele aflate în plin conflict între dragoste și datorie, frământate de pasiuni toride, dar înnăbușite.”  L.A. Times

”Romanul de debut al lui Andrea Cremer pune mister și pasiune într-o experiență a autodeterminării.” Publishers Weekly

 Trădare, pierdere, suferință, spaimă. Cum poate rămâne în viață o dragoste supusă la atâtea încercări? Continuarea în cartea a doua, Blestemul Lupilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Escape
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Lira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-243-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri

Părerile Clienților 2 item(s)

Foarte buna cartea; am citit-o cu placere. O recomand.
Foarte buna cartea; am citit-o cu placere. O recomand.
Evaluarea
Parerea lui Cristina / (Plasată la data 26.06.2014)
evadarea
e o istorioara interesanta ,nu am vazut ceva fermecator in ea,de fapt e o istorisire a vietii de zi a oricarui om . Parerea lui corina / (Plasată la data 20.04.2012)