Eu Număr până la Cinci. Activități pentru copiii de la 3 la 4 ani

Mai multe poze

Eu Număr până la Cinci. Activități pentru copiii de la 3 la 4 ani
36,00 MDL (9,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

La Şcoala celor şapte pitici copiii de 3-4 ani învaţă să numere până la 5. Programul de educaţie şi instruire la grădiniţă nu prevede învăţarea numărării până la 5 şi nici cunoaşterea cifrelor de către copiii de 3-4 ani. Se consideră că este de ajuns ca micuţul să ştie să numere până la 3.

La vârsta de 3 ani este important ca micuții să ştie să deosebească noţiunile unul şi mai mulţi, să compare între ele mulţimile (ce avem mai mulţi: iepuraşi sau morcovi?), obiectele după mărime (mai mare - mai mic, mai lung - mai scurt, mai înalt -mai scund). Tocmai aceste lucruri sunt necesare, nu numărarea inconştientă „unu, doi, trei, patru, cinci". Cum demonstrează practica, anume copiii care şi-au însuşit bine programul din grădiniţă învaţă uşor să numere până la 5 şi memorează cifrele. în acest caz, nu este bine să frânăm dezvoltarea copilului nostru: dacă el vrea să numere, trebuie să-l ajutăm să facă bine acest lucru.

Activităţile din această carte presupun un anumit nivel de dezvoltare intelectuală a copilului. Vă recomandăm să folosiţi mai întâi cartea Numărarea. Mărimea. Forma. Pentru copiii de la 3 la 4 ani, din setul de cărţi al Şcolii celor şapte pitici, din care copilul va însuşi noţiunile matematice elementare.

Descrierea Colecției

Colecţia Şcoala celor şapte pitici oferă un program complex de activităţi destinate dezvoltării copilului din primele luni de viaţă până la intrarea în şcoală. Scopul principal al acestui program este acordarea unui suport specializat părinţilor, educatorilor şi altor persoane implicate în educarea şi instruirea copilului.

Cărţile din colecţie corespund programei şi standardelor de instruire moderne, acoperind toate cunoştinţele impuse prin curriculumul pentru educaţia timpurie. Activităţile şi sarcinile, precum şi planşele color cu jocuri din fiecare carte vă vor ajuta să pregătiţi copilul în toate domeniile instruirii preşcolare, astfel încât el să nu aibă dificultăţi atunci când va deveni elev.

Colecţia include peste 60 de titluri - în serii de câte 9-10 cărţi, pe tematici diferite, pentru fiecare categorie de vârstă. Utilizarea lor succesivă, pe parcursul a şapte ani, asigură formarea unor capacităţi şi aptitudini specifice vârstei preşcolare.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 3-5 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 16
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-486-2
Dimensiuni: 21,5 x 29 cm
Greutatea: 0.1600

Pareri