Eșecurile pot Conduce la Succes

Eșecurile pot Conduce la Succes
119,00 MDL (29,89 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

John C. Maxwell, desemnat de New York Times drept cel mai bun autor de bestseller-uri, răspunde celei mai mari nevoi a oamenilor, arătându-ne că Eșecurile pot conduce la succes. Se pare că unii oameni se nasc pentru a realiza tot ce își doresc. Ceilalți îi consideră fie norocoși, fie binecuvântați, fie dotați cu harul de a transforma în aur tot ce ating. Însă care este motivul real al succesului lor?

John C. Maxwell deține răspunsul: diferența dintre oamenii mediocri și oamenii de succes o constituie modul în care percep eșecul și reacționează în fața acestuia. Maxwell recunoaște că, asemenea vouă, nici el nu a fost pregătit să facă față eșecului. Dupa ce a terminat școala, s-a temut întotdeauna de eșec, l-a înțeles greșit, a fugit cât mai departe de el. Însă a învățat să îl transforme într-un adevărat prieten și poate să vă arate și vouă cum să faceți același lucru.

Eșecurile pot conduce la succes este un curs despre depașirea eșecurilor, care nu v-a fost niciodată predat la școală. 


Despre Autor

John C. Maxwell este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership, cărţile sale fiind vândute în 18 milioane de exemplare în lumea întreagă. E fondatorul organizaţiei nonprofit EQUIP, care a contribuit la formarea a cinci milioane de lideri din 126 de ţări.

An de an, Maxwell ţine prelegeri pentru lideri din diverse organizaţii, companii incluse în topul Fortune 500, guverne străine, Academia Militară a Statelor Unite şi din alte instituţii impozante.

Ca autor de bestselleruri, după cum a fost consacrat de publicaţiile New York Times, Wall Street Journal şi Business Week, Maxwell are deja trei titluri ce s-au vândut în peste un milion de exemplare: The 21 Irrefutable Laws of Leadership, Developing the Leader Within You şi The 21 Indispensable Qualities of a Leader. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Amaltea
Apariția: Martie 2004
ISBN: 978-973-9397-89-1
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri