English Today. Curs de Engleză (Carte, DVD și CD Audio) Vol. 18

English Today. Curs de Engleză (Carte, DVD și CD Audio) Vol. 18
96,00 MDL (24,00 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Descrierea Cărții

Cel mai vândut curs de limbă engleză! English today este un instrument de lucru esenţial în pregătirea diverselor examene şi teste de limbă engleză cerute pentru a studia şi a lucra în străinătate. English Today vă propune să învățați limba engleză într-o manieră facilă, modernă și interactivă.

Pachetul multimedia este compus dintr-un suport de curs, însoțit de un CD și un DVD care conțin dialoguri pentru învățarea rapidă a limbii engleză. Cu ajutorul fiecărui pachet multimedia, veți putea deprinde ușor lexicul și gramatica fie prin lectură, fie prin audiția dialogurilor, fie prin urmărirea conversațiilor.

Fiecare DVD include două sau trei episoade ale unui dialog intitulat „That's life!", ce prezintă aventurile a cinci colegi de apartament, precum și două programe tematice dedicate cinematografului, muzicii, sportului, bucătăriei sau actualităților. În jurul episoadelor video se alcătuiesc adevaratele lecții de engleză.

Profesori și specialiști îndrumă cititorul, deopotrivă spectator și ascultător, să descopere limba, de la gramatică la sintaxă și de la lexic la expresii tipice și modalități de exprimare. În felul acesta, limba engleză se învață ușor, ca și cum te-ai uita la televizor. DVD-ul poate fi vizionat atât pe televizor, cât și pe computer.

CD-ul audio include transcrierea episoadelor video prezente pe DVD și noi episoade de aprofundare a cunoștințelor acumulate. Manual tipărit propune transcrierea și traducerea episoadelor video, Împreună cu fișe lingvistice, cu multe exerciții noi și un vocabular foarte practic.

Cursul multimedia are cinci nivele de învățare: începător (4 cărți), elementar (4 cărți), intermediar 1 (4 cărți), intermediar 2 (5 cărți), avansat (5 cărți) și este accesibil deopotrivă elevilor și studenților, precum și adulților care doresc să învețe limba engleza.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 96
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-600-014-7
Dimensiuni: 14,2 x 19 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri