Enciclopedie Culinară

Enciclopedie Culinară
783,00 MDL (163,80 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

De la aperitive la deserturi, cartea ofera o diversitate exceptionala de retete fiind adresata celor care vor sa gateasca pentru intreaga familie. Cartea cuprinde aproape 700 de retete, structurate in 12 capitole:

  • antreuri si gustari;
  • cartofi;
  • paste fainoase;
  • legume;
  • salate;
  • carne;
  • peste;
  • vanat;
  • pasare;
  • tocane;
  • mancaruri savuroase;
  • deserturi.

Cuprinde o varietate larga de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare, cat si festive; o selectie de retete usor de preparat pentru persoanele care nu doresc sa petreaca prea mult timp in bucatarie; sugestii care vor juta la pregatirea zilnica a meselor si la descoperirea unor noi preparate; idei originale de prezentare care pun in valoare salatele, preparatele din carne si peste, precum si deserturile.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: All
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-724-168-9
Greutatea: 0.4000

Pareri