Enciclopedia Religiilor. Vol. 1

Enciclopedia Religiilor. Vol. 1
180,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

La inceput de mileniu III, religia este o constanta vitala in existenta omului, oriunde s-ar afla el. Stand la baza numeroaselor conflicte politice, sociale si culturale de astazi, religia ramane temeiul vietii. Intre paginile acestei lucrari esentiale se deslusesc fundamentele diverselor orientari  miscari spirituale din lumea intreaga, privite cu obiectivitatea omului de stiinta.

Intr-un stil alert, de o remarcabila precizie, Michel Malherbe se apleaca asupra evolutiei vietii religioase din timpuri imemoriale si pana in contemporaneitate. Sectele si gruparile religioase fac obiectul unei analize aprofundate in ambele volume ale lucrarii. In primul dintre ele, un aspect inedit il reprezinta studiul religiilor din Africa.

 

Despre Autor


 

Mchel Malherbe este politehnician, inginer general la Ponts et Chaussées și a avut mai multe funcţii, mai ales în cooperarea tehnică franceză, în diverse cabinete ministeriale şi în fruntea mai multor întreprinderi parapublice şi private, ceea ce l-a ajutat să viziteze mai mult de 150 de ţări. Convins de importanţa culturii în dezvoltarea omenirii, a conceput numeroase lucrări despre limbi și religii.

 Dintre lucrările scrise de Michel Malherbe, multe apărute în câteva ediţii şi în traducere în limbi străine, pot fi enumerate următoarele:Les languages de l’humanité (1983, 1885), Les musiques de l’humanité (1995), Les philosophies de l’humanité (1995), Répertoire simplifié des langues africains(2000), Les cultures de l’humanité (2000), Les religions (2001).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Les religions de l’humanité
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 384
Editura: Nemira
Apariția: Iunie 2012
ISBN: 978-606-579-352-1
Dimensiuni: 16,5 x 24 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri