Enciclopedia pentru toți copiii. Animale în pericol

Steve Parker

Descriere

Editura Prut vă oferă acestă serie de enciclopedii apărute în condiții grafice deosebite, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. Micii cititori vor intra în minunata lume a cunoașterii, găsind informații din toate domeniile. Cărțile le vor fi de un real folos elevilor pentru pregătirea temelor și a proiectelor școlare.

Seria de enciclopedii reunite sub titlul Enciclopedia pentru toți copiii cuprinde toate domeniile cunoașterii: astronomie, istorie, geografie, lumea animală, tehnică, medicină. Subiectele, ordonate tematic, sunt explicate într-un limbaj accesibil, fiind însoțite de imagini fantastice și legende. Fiecare volum conține date fascinante, curiozități, activități, teste și jocuri de verificare a cunoștințelor, precum și un indice de materii și nume.

Cu ajutorul volumului Animale în pericol vor descoperi situaţia animalelor periclitate. Vor aruncă o privire în lumea celor mai ameninţate animale de pe planetă. Vor afla cum au fost afectate animalele sălbatice de vânătoarea excesivă, de pierderea habitatelor şi de schimbările climatice, vor descoperi speciile care sunt pe cale de dispariţie şi vor afla ce pot face ca să le ajute.

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 48
Apariția: 2013
ISBN: 978-973-1972-66-4
Dimensiuni: 21 x 28 cm