Enciclopedia Lucrurilor care Mă Sâcâie Zilnic

Enciclopedia Lucrurilor care Mă Sâcâie Zilnic
55,00 MDL (12,33 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Enciclopedia Lucrurilor care mă Sâcâie Zilnic este o carte in care se carteste mult si din toata inima: din cauza vremii si a declaratiei de venituri, din cauza caloriilor si a prezervativelor, din cauza vecinilor si a transportului in comun, a cluburilor de randevu si a lui Dan Brown, a muzicantilor stradali si a nevricosilor, a telejurnalelor si a supermarketurilor, a telefoanelor mobile si a spamurilor...

O enciclopedie cat mai completa cu putinta a... sacaielilor zilnice.

Despre Autor

Hannes Stein s-a nascut la Munchen in 1965, dar a crescut si a studiat la Salzburg, in Austria. Dupa incheierea studiilor de limba si literatura engleza si americana si de filozofie, a lucrat in domeniul publicisticii, mai intai la Frankfurter Allgemeine Zeitung, apoi pentru der Spiegel si Berliner Zeitung.

Hannes Stein a trait o vreme in Scotia si o perioada mai indelungata in Israel. Din 2001 este redactor al Literarische Weld din Berlin si, prin urmare, o experienta bogata in zona gandirii din turnul de fildes al sapientei.

Dintre cartile sale amintim: Cum sa ai intotdeauna dreptate, Enciclopedia lucrurilor care ma sacaie zilnic sau Cum m-am lasat de gandit.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Enzyklopadie der Alltagsqualen. Ein trostbuch fur den geplagten Zeitgenossen
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Nemira
Apariția: 2007
ISBN: 978-606-579-032-2
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.5400

Pareri