Enciclopedia Fantasy

Enciclopedia Fantasy
341,00 MDL (85,66 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta enciclopedie face parte din colectia Enciclopedii a editurii Rao.

Aparut pe la mijlocul secolulul trecut, genul fantasy, ca atare, a avut ca fondatori unanim recunoscuti pe de-acum celebrii J.R.R. Tolkien (Hobbitul, Silmarillion si trilogia Stapanul Inelelor) si pe C.S. Lewis (seria Cronicile din Narnia) - ambii autori aparuti in traducere la Editura RAO.

In ultimele decenii, literatura fantasy a cunoscut o dezvoltare cu totul iesita din comun, gasindu-si fani mai cu seama in randurile tinerilor cititori. In aceste circumstante, era mai mult decat normala si binevenita o lucrare dedicate genului.

Enciclopedia Fantasy (autoare Judy Allen, cu o prefata a reputatului scriitor Jonathan Stroud, autorul trilogiei Bartimaeus) este un ghid bogat ilustrat al animalelor fabuloase si al fiintelor magice de la elfi si dragoni la vampiri si vrajitoare, de la metamorfi la fantome si spirite.

Enciclopedia Fantasy isi poarta cititorul prin taramul vrajit al folclorului si al fantasticului, dezvaluind o lume reala cu propriile sale legi de functionare si cu logica sa, care este una a imaginarului. De-a lungul celor 140 de pagini ale cartii, veti intalni creaturi mitice, fiare fantastice si pe Omuletii rautaciosi, alaturi de vampire insetati de sange si spectre infricosatoare (nu va speriati, totul este in lumea fictiunii).

Veti descoperi cum farmecul povestilor tine vii aceste personaje de-a lungul secolelor in imaginatia omenirii si cum misterul si superstitia inca le inconjoara.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 144
Editura: Rao
Apariția: Octombrie 2008
ISBN: 978-973-717-061-3
Dimensiuni: 22 x 28 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri