Enciclopedia Corpului Uman. O Incursiune Extraordinară prin Corpul Tău

Enciclopedia Corpului Uman. O Incursiune Extraordinară prin Corpul Tău

Preț de Listă: 517,00 MDL (121,03 RON)

Preț: 413,60 MDL (96,82 RON)

Economisești: 103,40 MDL (24,21 RON) (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Explorează interiorul corpului tău! Enciclopedia corpului uman nu este doar o carte despre corpul uman – este o incursiune prin organismul care funcționează permanent, un ghid care te ajută să înțelegi de ce ești unic.  Lucruri șocante, incredibile și ciudate!  Vei găsi informații despre fiecare componentă, de la părțile cunoscute ale corpului – mâini și mușchi – până la unele de care nici nu știai că există – substanțe chimice din creier și milioane de bacterii de la suprafața pielii.  Ilustrații și poze surprinzătoare!

Iată un tablou detaliat și colorat al corpului, a ceea ce se găsește în interiorul tău, toate înfățișate în poze și imagini care ilustrează sistemele din corp, de la aerisitul sistem respirator până la sistemul digestiv cel harnic. 

Informații utile și sfaturi sănătoase!  Află totul – de la ce se întâmplă cu pielea ta când te zgârii sau te lovești, până la ce trebuie să facă organismul pentru a funcționa perfect odată cu trecerea timpului.

Enciclopedia corpului uman îți dă toate informațiile de care ai nevoie! 

National Geographic Society este una dintre cele mai mari organizaţii ştiinţifice şi educaţionale nonprofit din lume. Fondată în 1888 cu scopul de a „îmbogăţi şi difuza cunoştinţe despre geografie“, activitatea societăţiidoreşte să inspire oamenii să aibă grijă de planetă. National Geographic reflectă lumea prin intermediulrevistelor, programelor de televiziune, filmelor, muzicii şi programelor de radio, cărţilor, DVD-urilor, hărţilor,expoziţiilor, evenimentelor, programelor editorialeşcolare, interactive media şi produselor sale.

Revista National Geographic, publicaţia oficială a societăţii, ce apare în limba engleză şi în 33 de ediţii locale, este citită de peste 38 de milioane de oameni în fiecare lună. Canalul National Geographic este urmărit în 320 de milioane de case, în 34 de limbi şi în 166 de ţări. National Geographic Digital Media primeşte peste 15 milioane de vizitatori pe lună.

National Geographic a finanţat peste9400 de proiecte de cercetare, conservare şi explorare şi sprijină un program educaţional ce promovează dobândirea de cunoştinţe în domeniul geografiei.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 978-606-741-408-0
Dimensiuni: 22,5 x 27,5 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri