Enciclopedia Alimentelor

Enciclopedia Alimentelor
308,00 MDL (64,43 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Importanta alimentatiei in viata noastra a devenit, in sfarsit, unanim recunoscuta; mai mult chiar, toata lumea a ajuns sa accepte faptul ca alimentatia poate influenta puternic starea de sanatate. De aici ideea si necesitetea de a crea o enciclopedie a alimentelor. Rod al colaborarii dintre specialisti in agricultura, tehnologi in industria alimentara si medici dieteticieni, Enciclopedia alimentelor este una dintre lucrarile cele mai complete si mai actuale de acest gen, care isi propune sa sistematizeze marea tema a alimentatiei intr-un singur volum, usor de consultat, examinand-o din diferite puncte de vedere: biochimie, dietologie, merceologie, practic.

Lucrarea este completata de o serie de anexe in care gasiti informatii despre: modul de functionare a sistemului digestiv, digerarea si asimilarea alimentelor, postul terapeutic, alergii si intolerante alimentare, recomandari dietetice pentru diferite afectiuni, obezitate si supraponderalitate, exemple de diete hipocalorice.

2500 de termeni - 1700 de alimente, 830 tabele, desene si scheme.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 608
Editura: All
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-571-723-0
Greutatea: 0.4000

Pareri