Elon Musk. Tesla, SpaceX şi misiunea construirii unui viitor fantastic

Elon Musk. Tesla, SpaceX şi misiunea construirii unui viitor fantastic
228,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 8 persoane au cumpărat acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

În această investigație dinamică, jurnalistul Ashlee Vance ne oferă o incursiune fără precendent în viața și cariera celui mai îndrăzneț om de afaceri din Silicon Valley. Autorul a obținut exclusivitatea publicării acestor informații de la Musk, de la familia și prietenii săi. 

În această carte, Vance prezintă în detaliu evoluția lui Musk, de la copilăria dificilă din Africa de Sud până la escaladarea celui mai înalt vârf al lumii afacerilor. Vance a petrecut peste 50 de ore de conversații cu Musk și a intervievat aproape 300 de oameni pentru a putea spune poveștile tumultoase ale companiilor revoluționare ale lui Musk și pentru a-i face un portret complex omului care a transformat și a inovat industria americană, făcându-și în același timp și numeroși dușmani. 

 

Recenzii


 

„Pentru oricine este interesat de tehnologie, de antreprenoriat sau de istoria celor care au ajuns în vârf, noua carte a lui Ashlee Vance, Elon Musk: Tesla, SpaceX și misiunea construirii unui viitor fantastic, este o fereastră grozavă și unică în lumea poate celui mai important antreprenor al prezentului. Vance ne oferă un tablou impresionant al personalității unice a lui Musk, al energiei, hotărârii și abilității sale de a reuși în circumstanțe dure. Cartea este plină de anectode și citate memorabile, care iluminează trăsăturile esențiale ale lui Musk.” -- The Washington Post
 
„O carte inteligentă, scrisă într-un stil vioi, dar foarte riguros. Ashlee Vance construiește un portret foarte bine calibrat al lui Musk, care ne ajută să-i cunoaștem atât prietenii, cât și dușmanii. Este o lectură plină de plăcere. Vance ne descrie starea actuală a industriilor energiei verzi și a lansărilor spațiale, dar face și pauze frecvente și utile, oferindu-ne profiluri ale oamenilor remarcabili care au lucrat alături de Musk.
 
Dar cel mai bun lucru pe care l-a reușit Vance în această carte a fost să ne spună, bine și clar, povestea lui Elon Musk.” -- The New York Times

 

Despre Autor


 

Ashlee Vance este jurnalist și scrie pentru revista Bloomberg Businessweek. În trecut a colaborat și cu publicațiile The New York Times și The Economist.

Vance s-a născut în Africa de Sud, a copilărit în Texas și a studiat la Universitatea Pomona din California. Are peste un deceniu de experiență jurnalistică, în special în industria tehnologică din San Francisco, și este un istoric reputat al Silicon Valley.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 424
BRAND: Publica
Apariția: Noiembrie 2015
ISBN: 978-606-722-267-8
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri