Elogiu Mamei Vitrege

Elogiu Mamei Vitrege
191,00 MDL (42,82 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Daca scenariile erotice din aceasta carte nu-l fac sa roseasca nici pe cel mai pudic cititor nu este pentru ca le-ar lipsi indrazneala.

Ci pentru ca Llosa le transforma in arta pura, in joc, in frumusete. O deloc sfanta familie formata din don Rigoberto, tatal, Alfonso, fiul puber, si dona Lucrecia, mama vitrega, pare sa fi descoperit secretul fericirii. Fiecare isi traieste erotismul in forme multiple si mereu mai inventive, intr-o casa unde totul este afrodisiac, pana si aerul pe care-l respira.

Daca amorasul, pajul cu chip de inger, Fonchito, e de fapt diavolul deghizat sau daca aceasta este numai temerea unei fete simple, menajera Justiniana, ramine sa stabiliti dumneavoastra. Capitolul despre o anume bunavestire, cel mai bogat in semnificatii din tot romanul, e una dintre cheile care descuie lacatul povestii.

Elogiu mamei vitrege este, probabil, cel mai rafinat roman erotic contemporan. Si, in acelasi timp, o usturatoare lectie de viata, dincolo de binele si de raul moralistilor.

 

Despre Autor

Mario Vargas Llosa s-a născut în 1936 la Arequipa, în Peru, şi a copilărit în Bolivia împreună cu mama şi bunicii materni, închipuindu-şi că tatăl lui murise şi că fusese un erou. În realitate, la cinci luni după căsă-torie, acesta îşi părăsise soţia însărcinată şi avea să-şi revadă fiul abia zece ani mai târziu, când Mario se va întoarce în Peru.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 180
Editura: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-50-3091-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri