Elaborarea și Managementul Proiectelor în Serviciile Educaționale. Ghid Practic

Elaborarea și Managementul Proiectelor în Serviciile Educaționale. Ghid Practic
223,00 MDL (55,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Lucrarea ofera informatii actualizate, utile pentru activitatile din sfera managementului proiectelor educationale: caracteristicile generale si elaborarea unui proiect, criterii de selectie a propunerilor, instrumente pentru gestionarea eficienta a proiectelor. Prin tematica abordata, ghidul se adreseaza managerilor si specialistilor din domeniul educational, cadrelor didactice, precum si studentilor de la facultatile de stiintele educatiei.

Cuprins:Serviciile educationale si managementul educational • Tipuri de proiecte educationale • Metode si instrumente pentru managementul proiectului • Strategia de elaborare si designul proiectelor educationale

Despre Autor

Alois Ghergut este doctor in stiintele educatiei, cadru didactic la Catedra de Psihologie Medicala si Psihopedagogie Speciala, cancelar al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi, membru in numeroase comisii de specialitate, coordonator, consultant sau membru in cadrul unor proiecte/programe nationale si internationale. A absolvit mai multe stagii de pregatire in domeniile: managementul serviciilor sociale, designul programelor de interventie psihopedagogica, psihopedagogia persoanelor cu cerinte speciale, consiliere psihopedagogica, educatie incluziva.

De acelasi autor au mai aparut: Introducere in problematica educatiei integrate (Editura Spiru Haret, Iasi, 2000, coautor Teodor Cozma); Psihopedagogie speciala (Editura Polirom, Iasi, 2000, coautor Cristina Neamtu); Psihopedagogia persoanelor cu cerinte speciale (Editura Polirom, Iasi, ed. I: 2001, ed. a II‑a revazuta si adaugita: 2006); Managementul serviciilor de asistenta psihopedagogica si sociala. Ghid practic (Editura Polirom, Iasi, 2003); Sinteze de psiho­pedagogie speciala. Ghid pentru concursuri si examene de obtinere a gradelor didactice (Editura Polirom, Iasi, 2005); Management general si strategic in educatie. Ghid practic (Editura Polirom, Iasi, 2007) si Dictionar de kinetoterapie (coautor, Polirom, 2007).

A publicat, de asemenea, numeroase studii si articole in volume colective si reviste de specialitate. Autorul poate fi contactat la adresa de e‑mail [email protected]

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: Polirom
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-46-1390-8
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri