El m-a sinucis : Fluxul conștiinţei

Florin Tănasă

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

Un roman distopic prezentat prin intermediul unei mărturii digitale cutremurătoare. O voce ce răsună mai puternic cu fiecare pagină parcursă, supliciul ei, obsesia protagonistului față de fericire, provocând una din cele mai contorsionate metamorfoze ale spiritului.

Înainte să fie asaltat de întrebări care să-i aducă în prin plan menirea lui, Domnul M, unul din cei mai respectați gânditori 1 ai societății, avea o viață relativ liniștită. Avea o funcție asigurată în una din cele mai prestigioase organizații ale societății, avea în subordine o sumedenie de gânditori nivel 2 și 3, iar grija zilei de mâine era ceva ce nici nu i-ar fi traversat spațiul minții.

Totul mergea cât se poate de bine pentru Domnul M, până când, dispariția singurului său prieten îi provoacă o neliniște ce nu mai poate fi înecată în confortul cotidianului. Insomniile se țin lanț, iar prelegerile prietenului său îl amețesc cu adevărurile ce le conțin. E necesar să conceptualizeze fericirea, să găsească o modalitate prin care să-i pătrundă hotarele.

Astfel, cu un obiectiv care să aducă cinste prietenului său pierdut, Domnul M pornește pe o pistă care să-i elucideze cât mai multe taine ale fericirii. Acest mic act de răzvrătire împotriva propriei sale firi raționale, ce respinge necondiționat și necontenit asemenea naivități, precum și revolta lui împotriva societății care l-a crescut și educat într-un spirit pur rațional, epurat de sentimentalisme, reprezintă una din cele mai destabilizatoare aventuri la care va avea plăcerea și neplăcerea să participe.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 432
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-77-440-6