Ecouri din Trecut

Ecouri din Trecut
289,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Claire Randall este într-o călătoare în timp. Aruncată în negura vremii, cu peste 200 de ani în urmă, ea se îndrăgosteşte de rebelul James Fraser, sufletul ei pereche, şi decide să rămână împreună în secolul al XVIII-lea. În urma unor evenimente care îi pun viaţa în pericol, fiica lor, Brianna, alege să trăiască în relativa siguranţă a secolului XX, la o veche fermă a strămoşilor ei din Scoţia.

Dar întâmplările petrecute cu două secole în urmă prind viaţă prin intermediul scrisorilor lui Claire. Fragilele file scot la iveală dragostea ei pentru Jamie Fraser, omul mult încercat în luptă, călătoria lor din Carolina de Nord pe mare, unde întâlnesc piraţi şi iau parte la lupte navale.

Căutând să afle cât mai multe despre Claire, Brianna şi Roger descoperă şi lucruri despre ei înşişi, deoarece destinul familiei din munţii Scoţiei pendulează între viaţă şi moarte în Războiul pentru Independenţa Americii.

Video despre Carte


Recenzii

“Tot ceea ce te-ai aştepta de la Gabaldon . . . aventură, istorie, romance, fantasy.” - The Arizona Republic

Ecouri din trecut este o carte despre călători în timp, despre oameni care şi-au dorit să schimbe istoria, despre caractere puternice care au luptat pentru convingerile sau pentru iubirile lor. Un roman care rămâne în mintea cititorului multă vreme după ce povestea s-a terminat. - Editura Litera

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: An Echo in the Bone: A Novel
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 1120
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-974-1
Dimensiuni: 15 x 21,5 cm
Greutatea: 0.8000

Pareri