Ce spune Biblia despre Violența în Familie? Întrebări și Răspunsuri [Carte Electronică]

Ce spune Biblia despre Violența în Familie? Întrebări și Răspunsuri [Carte Electronică]
29,99 MDL (7,50 RON)
Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)

* cîmpuri obligatorii

29,99 MDL (7,50 RON)

Descriere

Te confrunți cu violența în familie? Ai fost expus la violență sau ești expusă încă? Ai persoane dragi care sunt abuzate fizic? Dacă te-a atras titlul acestei cărți și ai deschis-o, presupun că violența în familie este ceva care te-a afectat în mod direct sau indirect. Întoarce pagina, citește cuprinsul și vezi dacă ți se aplică vreuna din situațiile descrise.

Violența în familie este un fenoment întâlnit frecvent în țara noastră. N-ar trebui să fie așa dacă spunem și pretindem că suntem o națiune creștină. Domnul Isus a spus că oamenii vor cunoaște că suntem ucenicii Lui dacă ne vom iubi unii pe alții așa cum ne-a iubit El. Deci, dragostea este adevărata identitate a creștinului. Violența nu este compatibilă cu dragostea. De ce există atunci atâta violență? Aceasta este, pentru că creștinilor le este oferită puțină învățătură din Cuvântul lui Dumnezeu. De aceea, nu este de mirare când vezi cum tatăl o bate pe mama și pe copii și în una din sâmbetele Postului cel Mare și apoi, duminică dimineața, în mod ipocrit vine să le strângă mâna tuturor din casă ,zicând “Mă rog de mă iartă” și merge la Biserică ca să ia parte la Sfânta Împărtășanie. La întoarcere de la serviciul divin se întâmplă să-și mai bată încă odată și soția și copiii.

Vei zice că exagerez? Nicidecum. Este o realitate pe care am văzut-o în copilăria mea. Și aceasta nu se întâmpla doar în familia noastră. Vecinii tot își bateau soțiile. Prin intermediul site-ului www.moldovacrestina.net mi-au fost adresate diferite întrebări și de la oameni care au fost expuși direct sau indirect la violență în familie. Tot prin intermediul site-ului le-am răspuns și le-am dat sfaturi și soluții din Cuvântul lui Dumnezeu. În această cărțulie am adunat o parte din aceste articole și dorința inimii mele este să-i ajut pe cei expuși la violență să găsească soluții duhovnicești pentru a pune capăt fenomenului violenței.

De asemenea, doresc ca și ceilalți oameni să înțeleagă cât este de important să intervină pentru a opri violența și să le vină în ajutor
victimelor violenței în familie. -- Autorul

Despre Autor

Vasile Filat păstorește Biserica "Bunăvestirea" din Chișinău (www.bunavestirea.md), este autor al cărților "Ce spune Biblia despre post?", "Sfaturi din Biblie pentru adolescenți" și "Ce spune Biblia despre homosexualitate?".

În aprilie 2007 a lansat site-ul www.moldovacrestina.md unde răspunde zilnic la întrebările oamenilor care caută să cunoască mai multe despre Dumnezeu și cum pot avea o relație adevărată cu El.

Împreună cu soția sa, Anastasia, au trei copii și predau seminare, conferințe și cursuri biblice în țară și peste hotarele ei.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2011
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1 MB
Pagini Ediție Print: 78
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri

Părerile Clienților 2 item(s)

Foarte buna!
Cartea aceasta, confrunta violenta in familie. Multe victime ale violentei nu stiu cum sa se poarte, ce actiuni trebuie sa ia atunci cind sunt asupriti. In cartea aceasta am gasit sfaturi practice cu privire la ce trebuie sa faca victima in cazul in care a fost violata sau asupritor de cineva.
Foarte buna carte!
Evaluarea
Parerea lui Alexei / (Plasată la data 28.09.2013)
Relevantă
Pentru societatea noastră este foarte relevant subiectul. Dăruiți cartea familiei despre care cunoașteți că are astfel de probleme. În carte sunt sfaturi și pentru femeile aflate în așa situație.
Evaluarea
Parerea lui Irina Batin / (Plasată la data 22.09.2013)