Ce spune Biblia despre homosexualitate? Întrebări și Răspunsuri [Carte Electronică]

Ce spune Biblia despre homosexualitate? Întrebări și Răspunsuri [Carte Electronică]
29,99 MDL (7,50 RON)
Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)

* cîmpuri obligatorii

29,99 MDL (7,50 RON)

Descriere

Când ai văzut coperta acestei cărți presupun că ai rămas suprins, deoarece în Moldova acest subiect nu a fost abordat până acolo ca să-i fie dedicate cărți. În ultimul deceniu , însă, au apărut oameni și grupări care au păstrat întotdeauna tema homosexualității în centrul discuției.

Unii au insistat să promoveze fenomenul homosexualității și alții depun efort să oprească răspândirea lui. Tocmai confruntarea aceasta a pus omosexualitatea în centrul discuțiilor și a atenției publice. Foarte mult s-a expus Biserica pe marginea acestui subiect, dar tot, se pare, nu este încă înțeleasă bine poziția ei. În ultima vreme un grup de politicieni care au poziții decisive în stat au început să acuze Biserica de lipsă de toleranță și că nu înțelege sensul Legii Antidiscriminare prin care pentru prima dată va fi adoptată orientarea sexuală ca și criteriu de discriminare. Oponenții acestei
legi acuză politicienii că au interese ascunse și nu înțeleg pericolul consecințelor pe care le va aduce această lege odată adoptată.

În anul 2012 aceste confruntări s-au agravat în perioada dinainte de Sfintele Paști și lucrurile au ajuns până acolo că au fost percheziționate unele clădiri de biserici, lucru care nu s-a mai pomenit după proclamarea independenței Republicii Moldova. Totuși, înainte de Paști, chiar și acei politicieni care insistă cu vehemență să fie adoptată Legea Antidiscriminare cu sintagma “orientare sexuală”, au mers la Biserică ca să-și mărturisească păcatele și să ia parte la Sfânta Împărtășanie.

Vrem să credem că au făcut-o din sinceritate și nu pentru a câștiga dividente politice cu prețul ipocriziei. Și dacă au mers la Biserică, atunci ar trebui să dorească și ei să afle de ce Biserica se opune adoptării Legii Antidiscriminare. Biserica este chemată de Hristos să stea pe temelia învățăturii prorocilor și apostolilor (Vechiul și Noul Testament) și să fie stâlpul și temelia adevărului, adică să proclame adevărul. -- Autorul

Despre Autor

Vasile Filat păstorește Biserica "Bunăvestirea" din Chișinău (www.bunavestirea.md), este autor al cărților "Ce spune Biblia despre post?", "Sfaturi din Biblie pentru adolescenți" și "Ce spune Biblia despre homosexualitate?".

În aprilie 2007 a lansat site-ul www.moldovacrestina.md unde răspunde zilnic la întrebările oamenilor care caută să cunoască mai multe despre Dumnezeu și cum pot avea o relație adevărată cu El.

Împreună cu soția sa, Anastasia, au trei copii și predau seminare, conferințe și cursuri biblice în țară și peste hotarele ei.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Apariția: 2012
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1 MB
Pagini Ediție Print: 70
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri

Părerile Clienților 2 item(s)

o carte necesara societatii in care traim
Sunt multe carti pe tema homosexualitatii. Dar ceea ce mi-a placut in cartea aceasta este faptul ca in ea gasesti care este parerea lui Dumnezeu cu privire la homosexualitate. Societatea este tentata sa cada in extreme cu privire la acest subiect. Aici veti gasi si veti invata cum sa tratezi pacatul homosexualitatii, invatind de la insusi Dumnezeu, din Sfintele Scripturi.

O carte foarte bine argumentata si foarte necesara societatii in care traim!
Evaluarea
Parerea lui Alexei / (Plasată la data 28.09.2013)
Nu trebuie să fim toleranți
Societatea de azi este dusă în eroare prin termenul de toleranță. Homosexualii sunt oameni ce se pot schimba, noi trebuie să-i ajutăm, dar promovarea homosexualității trebuie interzisă, nu trebuie tolerată.
Evaluarea
Parerea lui Irina Batin / (Plasată la data 22.09.2013)