Casa de la Riverton [Carte Electronică]

Casa de la Riverton [Carte Electronică]

Preț de Listă: 107,99 MDL (27,00 RON)

Preț: 74,52 MDL (18,63 RON)

Economisești: 33,47 MDL (8,37 RON) (30%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)

Preț de Listă: 107,99 MDL (27,00 RON)

Preț: 74,52 MDL (18,63 RON)

Economisești: 33,47 MDL (8,37 RON) (30%)

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Roman cinematografic în spiritul marilor producţii Gosford Park şi Rămăşiţele zilei, Casa de la Riverton reînvie saga engleză de la începutul secolului XX.

La Riverton, în 1924, un garden party reuneşte crema societăţii tinere. În vreme ce muzica de dans însufleţeşte spiritele, explozia unui glonţ răsună în noapte: poetul Robbie Hunter îşi pune capăt zilelor, iar drama lui va schimba pentru totdeauna viaţa familiei Hartford. Până şi Grace, menajera, părăseşte domeniul de la Riverton, încercând să tragă cortina peste tragica întâmplare.

Dar trecutul reînvie după şaptezeci şi cinci de ani, când o tânără regizoare reia filmul evenimentelor. Grace, singurul martor în viaţă al acelei epoci apuse, încearcă să refacă din frânturi de amintiri viaţa din casa de la Riverton. În faţa ochilor ni se dezvăluie o lume aparte: ne plimbăm prin saloanele vechii aristocraţii engleze interbelice, luăm parte la bucuriile, dramele şi pasiunile ei, şi aflăm secretele rămase atâta vreme nemărturisite. O veritabilă saga de familie împletită din poveşti tulburătoare şi o meditaţie profundă asupra destinului uman.

Video despre Carte


Recenzii

„Un debut uluitor.“ (People Magazine US)

„Succesul lui Morton este asigurat de intriga bine construită, de o emoţionantă şi, în acelaşi timp, tensionată poveste de dragoste, precum şi de finalul obsedant...“ (Publishers Weekly)

„Un amestec încântător de iubire şi mister.“ (Lancashire Evening Post)

”Am un nume pentru genul ăsta de carte și chiar am vrut la un moment dat să scriu un articol despre el, dar nu am mai apucat. Le numesc “cărți care te consumă”. Exact asta fac. Sunt cărți pline de sentimente și de viață, care te absorb și sug totul din tine, iar când îți dau în sfârșit drumul, pentru că de una singură nu poți, ceva lipsește. Ai trăit atât de mult și atât de intens atunci când ai citit-o, încât parcă nu mai ești întreagă.” -- http://corisbookfrenzy.wordpress.com

Despre Autor

KATE MORTON s-a născut în 1976 la Berri, în sudul Australiei, fiind cea mai mare dintre cele trei fete ale familiei. A studiat arta dramatică la Trinity College din Londra, audiind apoi un curs despre Shakespeare la Royal Academy of Dramatic Art din capitala britanică. Dar nu actoria avea să îi aducă celebritatea, ci scrisul. A urmat cursurile de literatură engleză de la University of Queensland, pe care le-a absolvit ca şefă de promoţie. Şi-a continuat studiile cu o lucrare de masterat care a avut drept temă tragedia în literatura epocii victoriene.

Primul ei roman, Casa de la Riverton (The House at Riverton; Humanitas Fiction, 2009), a fost publicat în Australia în 2006 cu titlul The Shifting Fog, iar un an mai târziu, cu noul titlu, în Marea Britanie şi Statele Unite. A fost desemnat de Sunday Times drept cea mai bine vândută carte de ficţiune a anului 2007 în Marea Britanie, iar de New York Times drept una dintre cele mai bine vândute cărţi ale anului 2008 în SUA. Cel de-al doilea roman, Grădina uitată (The Forgotten Garden, 2008; Humanitas Fiction, 2011), a ajuns pe primul loc în topul bestsellerurilor din Australia şi Marea Britanie şi a fost desemnat de Sunday Times drept cea mai bine vândută carte a anului.

În 2010 vede lumina tiparului cel de-al treilea roman al lui Kate Morton, Orele îndepărtate (The Distant Hours), care se bucură de acelaşi succes, ajungând pe primul loc în topul bestsellerurilor din Spania şi pe locul al doilea în Marea Britanie şi Norvegia. Drepturile de ecranizare au fost cumpărate de casa de filme a lui Clint Eastwood. Fiecare dintre aceste trei bestselleruri internaţionale ale lui Kate Morton a câştigat Australian Book Industry Award for General Fiction Book of the Year. Cel mai recent roman al ei, The Secret Keeper, publicat spre finele lui 2012, a fost recompensat cu American Library Association Award 2013, Women's Fiction Category. | www.katemorton.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The House at Riverton
Limba: Română
Editura: Humanitas
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-689-637-8
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 440

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: