Dulciuri de Poveste [Carte Electronică]

Dulciuri de Poveste [Carte Electronică]

Preț de Listă: 161,99 MDL (40,50 RON)

Preț: 111,78 MDL (27,95 RON)

Economisești: 50,21 MDL (12,55 RON) (30%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)

* cîmpuri obligatorii

Preț de Listă: 161,99 MDL (40,50 RON)

Preț: 111,78 MDL (27,95 RON)

Economisești: 50,21 MDL (12,55 RON) (30%)

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

Descriere

Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene, balauri înfricoşători şi zmei-paralei, împăraţi aprigi în luptă şi cai năzdrăvani, zâne cu ochi de mărgărite şi hultani care îmblânzesc furia cerului – o lume întreagă cu toate minunăţiile ei locuieşte în paginile acestei cărţi! Filă de poveste după filă de poveste, vei străbate codri de argint şi de aur, vei cutreiera prin palate strălucite, vei călători peste mări şi ţări şi vei învăţa cum să dobândeşti înţelepciune şi curaj. Ascunse într-un buzunar tainic din haina poveştii, douăsprezece reţete dulci, din fructele cele mai alese, te îmbie să le pregăteşti ca-n joacă şi să le savurezi fără să stai pe gânduri.

Povestea cartii “Dulciuri de poveste” a inceput in urma cu 3 - 4 ani, cand Olivia se afla cu fiul ei, David, intr-un supermarket: “Langa casa de marcat, exact in fata noastra, am vazut desfasurindu-se, ca in linia intai, o imensa vitrina frigorifica… cu prajituri cu martipan, cu jeleuri si bomboane in cele mai stralucitoare culori, din acelea despre care stim cu totii cati coloranti si conservanti au. I-am spus ca asemenea culori nu exista in realitate, ca toate sunt facute din prafuri chimice. Dar ca am putea face noi acasa, oricare dintre acele prajituri expuse in vitrina, mai bune si mai sanatoase. Asa ca mi-am suflecat manecile si am trecut la treaba, incercind sa reproduc – vizual doar – deserturile din comert…”, povesteste Olivia Steer. -- http://www.foodstory.ro

Recenzie

"12 povești românești care ascund 12 rețete de dulciuri de poveste, vegane și raw (cu o singură excepție): o carte pe gustul copiilor, amatori de fantezie și de dulce, dar și pe gustul părinților în căutare de rețete de deserturi sănătoase.

Am citit cartea Oliviei Steer pe nerăsuflate, cu ochii măriți de emoție și, uneori, de frică. A fost un deliciu, ca o întoarcere în timp, la o șezătoare tradițională la gura focului, unde se spun povești, grozăvii și blesteme.

După o noapte din liceu în care am stat la povești cu strigoi și stafii împreună cu prietenele mele, de ne-a înghețat sângele de spaimă, am înțeles de ce toate șezătorile se făceau la gura sobei. Focul și lumina sunt esențiale atunci când se povestesc grozăvii." -- http://www.totuldespremame.ro

Despre Autor

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai îndrăgiţi oameni de televiziune de la noi, OLIVIA STEER s-a născut pe 30 decembrie 1975, în Oradea, într-o familie de filologi, şi a crescut înconjurată de cărţi, pentru care a făcut o pasiune statornică. În 1995, pe când era studentă în primul an la Facultatea de Drept a Universităţii din Oradea, îşi face debutul în presă, scriind materiale ample pentru Secţia „Anchete şi reportaje“ a publicaţiei Jurnal bihorean, iar un an mai târziu, devine corespondent pentru Evenimentul zilei. În 1999, participă la concursul naţional „Tânărul jurnalist al anului“ şi primeşte Premiul pentru reportaj.

În 2000, începe colaborarea cu Media Pro, având, vreme de doi ani, o rubrică permanentă în paginile săptămânalului Bihoreanul intitulată Povestirile Oliviei. Îşi începe cariera în televiziune în 2002, în calitate de corespondent al Ştirilor ProTv, iar din 2003 şi până în 2005 împarte pupitrul de prezentator al ştirilor matinale ale postului amintit cu Mihai Dedu. În 2006, o regăsim în postura de coprezentator, alături de Ştefan Bănică Jr., al emisiunii Dansez pentru tine, pentru ca un an mai târziu să producă şi să prezinte emisiunea Business Magazin. Din 2011, Olivia Steer este prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste de la postul Acasă Tv.

www.oliviasteer.ro

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Editura: Humanitas
Apariția: 2013
ISBN: 978-973-50-4211-0
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 336

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: