Dupa Dumneavoastră. Pot Triumfa Oamenii Modești?

Dupa Dumneavoastră. Pot Triumfa Oamenii Modești?
89,00 MDL (20,83 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

   • Considerati ca modestia este semn de slabiciune?
   • Aveti impresia ca trebuie sa fiti un dur pentru a fi respectat?
   • Credeti ca totul vi se cuvine doar pentru ca sunteti sef?

Ei bine, toate acestea sunt doar mituri ale unei lumi care nu-si mai recunoaste valorile. Aceasta carte vine nu doar sa spulbere o conceptie eronata, dar si sa retraseze adevaratele valori prin care se caracterizeaza un lider eficient si apreciat de cei din jur.


Un lider incapabil sa-si analizeze propriile defecte si sa le recunoasca, o personalitate prea mandra pentru a accepta si aprecia munca si colaborarea celorlalti este departe de a obtine rezultate eficiente.

Pe de alta parte, modestia inseamna de fapt capacitatea de a-si pastra obiectivitatea atat in privinta propriei persoane, cat si in privinta meritelor celorlalti. Exista trei motive principale pentru care o personalitate modesta va reusi acolo unde orgoliul va da gres: oamenii modesti stiu sa aprecieze ceea ce au, nu sunt invidiosi pe rezultatele altora si stiu sa isi arate recunostinta pentru ceea ce primesc, fara a considera ca totul li se cuvine.

Iata, asadar, o noua perspectiva asupra modului de a conclucra cu cei din jur pentru o eficienta maxima si pentru relatii deosebite cu ceilalti.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 128
Editura: Curtea Veche
Apariția: Septembrie 2006
ISBN: 973-669-245-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2300

Pareri