După Douăzeci de Ani [eBook]

După Douăzeci de Ani [eBook]
0,00 MDL (0,00 RON)
    • 66 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

În această carte sunt povestite aventurile celor patru prieteni nedespărțiți Athos, Porthos, Aramis și d`Artagnan. Cartea este o continuare la romanul Cei trei mușchetari scris de Alexandre Dumas. Acum muschetarii nu îi mai au ca dușmani pe cardinalul Richelieu, Milady de Winter sau contele de Rochefort. Ei au acum dușmani și mai mari: cardinalul Mazarin, Mordaunt (fiul lui Mylady de Winter), generalul Oliver Cromwell și chiar regina Ana de Austria.

Dupa ce în romanul Cei trei mușchetari cei patru prieteni se despart, Athos devine contele de La Fere, moșteneste o moșie lângă Blois (moșia Bragelonne) și înfiază un copil pe care îl crește - Raoul (vicontele de Bragelonne), Aramis devine abatele d`Herblay și are o mănăstire, Porthos își cumpără trei castele (din banii soției procurorului) și devine domnul Porthos Du Vallon de Bracieux de Pierrefonds, iar d`Artagnan devine locotenent de muschetari.

Despre Autor

Alexandre Dumas s-a nascut in 24 iulie 1802 la Villers-Cotterets. Tatal sau, Thomas-Alexandre Dumas, general in armata lui Napoleon, cade in dizgratia acestuia si moare in 1806, lasandu-si familia intr-o situatie materiala precara. Creator de eroi legendari, dramaturg si romancier, Alexandre Dumas a cunoscut un succes timpuriu, contemporanii considerandu-l un geniu de forta lui Balzac si Hugo.

 Scrie drame istorice si moderne, tragedii, comedii, creand o opera dramatica deosebit de bogata. Ca romancier, s-a orientat spre romanul istoric, care devine sub pana sa roman de capa si spada. Semneaza aproape 300 de romane. - Wikipedia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Vingt ans après
Limba: Română
Apariția: 1873
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android, Kindle
Dimensiunea Fișierului: 1,7 MB
Compatibil cu Kindle: Da

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: