Descriere
Descrierea Cărții
Budinci ÅŸi spume, gelatine ÅŸi parfeuri, bavareze ÅŸi creme - dulciurile de acest fel reprezintă soluÅ£ia optimă pentru a încununa o masă de prânz, fiindcă pot fi combinate armonios ÅŸi inventiv cu celelalte feluri de mâncare.
Peste 50 de reÅ£ete italieneÅŸti, interna- Å£ionale ÅŸi de autor, însoÅ£ite de fotografii de excepÅ£ie, vă oferă o gamă variată de dulciuri delicioase. Recomandări ale unor mari bucătari ÅŸi secÅ£iunea „Sfaturi utile“ vă dau sugestii pentru a prepara cele mai ingenioase reÅ£ete. În plus, sunt menÅ£ionate vinuri străine ÅŸi româneÅŸti potrivite fiecărei reÅ£ete.
Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:
Detaliile Produsului
Titlu Original: | Dulciuri - Secretele bucătăriei, vol. 8 |
---|---|
Limba: | Română |
Coperta: | Copertă moale |
Pagini: | 146 |
Editura: | Litera |
Apariția: | 2010 |
ISBN: | 978-973-675-968-0 |
Dimensiuni: | 14,2 x 21 cm |
Greutatea: | 0.2000 |