Dulce mânie

Dulce mânie
79,00 MDL (18,54 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 Descrierea Cărții

Kari Wynne are toate motivele din lume să-l urască pe procurorul Hunter McKee. Deși nu a provocat direct moartea soțului ei, un respectabil consilier municipal, implicarea lui McKee în investigația referitoare la dispariția unor fonduri guvernamentale îi zdruncină din temelii întreaga existență.

În mijlocul scandalului enorm generat de conflictul dintre ei, Kari caută cu disperare să dezlege misterul din jurul morții soțului ei și să afle ce-a fost adevărat în căsnicia lor. Dar omul care i-a distrus reputația și viața, pe care ar trebui să-l urască din toată inima, trezește în ea o pasiune cum n-a mai cunoscut vreodată.

Despre Autoare

Sandra Brown este autoarea a 60 de bestselleruri New York Times, printre care enumerăm Rainwater (2010), Smoke Screen (2008), Play Dirty (2007) ș.a.  Și-a început cariera de scriitoare în 1981 și de atunci a publicat peste 70 de romane, care s-au vândut în întreaga lume în peste 80 de milioane de exemplare. Cărțile Sandrei Brown au fost traduse în 33 de limbi.


 

”O lume seducătoare, complicată, în care oamenii sunt pionii unei puternice haite de vârcolaci și nimic nu este ceea ce pare. Am stat cu sufletul la gură până la ultima pagină.” Becca Fitzpatrick, autoarea seriei Îngerul Nopții

 ”O inteligentă reconstrucție a trecutului în notă fantastică, pusă în scenă în prezent... o carte pentru romanticii incurabili, cărora le plac eroinele aflate în plin conflict între dragoste și datorie, frământate de pasiuni toride, dar înnăbușite.”  L.A. Times

”Romanul de debut al lui Andrea Cremer pune mister și pasiune într-o experiență a autodeterminării.” Publishers Weekly

 Trădare, pierdere, suferință, spaimă. Cum poate rămâne în viață o dragoste supusă la atâtea încercări? Continuarea în cartea a doua, Blestemul Lupilor.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Sweet Anger
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Lira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-554-8
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2900

Pareri