Ducele Nopţii

Mai multe poze

Ducele Nopţii
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un bărbat mascat... o femeie care îndrăznește să-l înfrunte... o patimă dincolo de rațiune...

In urma cu douazeci de ani, Maximus Batten a asistat la asasinarea brutala a parintilor sai. Acum devenit Ducele Wakefield isi petrece zilele in Parlament, dar noaptea ducele se transforma in Fantoma din St.Giles. El strabate aleile intunecate ale faimosului cartier, prinzand criminali, si salvand vietile celor nevinovati. Mai are o misiune : aceea de-ai gasi pe cei care ii omorase parintii.

Intr-una din noptile in care bantuia prin cartier el sare in ajutorul a doua femei …

Cartea incepe cu un pariu pe care Lady Penelope vrea sa-l onoreze: sa mearga in cartierul St.Giles in plina inserare. Frumoasa nobila este insotita doar de Artemis Greaves care este insotitoarea ei. Artemis este o fata care nu iese in evidenta, stearsa, ascunzandu-se sub rochiile sumbre, tinandu-si parerile si inteligenta ascunse, dar si secretul pe care il are.

Penelope este o femeie frumoasa si una dintre cele mai bogate mostenitoare, dar este si o fiinta iritanta, stupida si incapatanata. Datorita nesabuintei ei se afla acum pe o straduta intunecata inconjurate de talhari.

Cel care le salveaza este una dintre celebrele Fantome. Din cauza agitatiei si a sperieturii Artemis se impiedica si cade in mijlocul evenimentelor, iar Fantoma este cea care o ajuta sa se ridice. Dar in momentul in care misteriosul barbat o ajuta sa se ridice, fara sa stie ii cade de pe deget un inel. Un inel ce se rostogoleste la picioarele lui Artemis. Si nu orice inel-inelul unui aristocrat.

Dupa acest eveniment, lui Artemis nu ii ia mult sa isi dea seama cui apartine inelul. Si pentru ca este disperata si are o misiune indrazneata de indeplinit va recurge la santaj.

Este disperata din cauza fratelui ei geaman Apollo, care a fost acuzat pe nedrept de uciderea a trei barbati. In loc sa fie spanzurat, prin ajutorul contelui de Brightmore este inchis la nebuni. In acel loc infernal sansele de surpavietuire sunt extrem de mici, tratamentul este inuman si isi vede fratele cum moare cate putin cu fiecare zi. Este hotarata sa il scoata de acolo chiar daca pentru asta va trebui sa recurga la gesturi ce nu o caracterizeaza-santajul.

Asa ca, trece la actiune si il santajeaza pe Maximus cu secretul pe care il stie, cerandu-i in schimb sa o ajute sa il salveze pe Apollo.

Maximus Batten este intrigat de aceasta femeie. In afara de misiunea pe care o are el mai are si misiunea de-a duce mai departe titlul. Trebuie sa se casatoreasca si sa aiba mostenitori. Pe lista lui se afla in prim plan Lady Penelope. Este frumoasa, bogata, nobila, educata, demna de o ducesa. Dar iata ca acum ii este aruncata in fata o femeie afurisita care nu-i da pace orice ar face. Este intrigat de atractia pe care o are pentru aceasta faptura care la prima vedere nu pare interesanta, dar care daca o analizezi este precum focul.

Si Artemis este atrasa de duce dar ea refuza sa lase aceasta atractie sa explodeze, in prim plan fiind salvarea fratelui ei nu sentimentele ei pentru un barbat. Un barbat care este si duce pe deasupra.

Daca relatia lor incepe cu lucruri nu prea roz nu dureaza mult pana ce scanteia dorintre si chimia sa rasara.
Incepe o poveste interesanta din care vom afla daca Apollo va fi slavat, cum vor decurge evenimentele, ce situatii vom intalni, si daca vor fi descoperiti criminalii parintilor lui Max. Pe cine va alege Max sa-i fie ducesa? Ce secrete vom afla?


Despre Autor




Elizabeth Hoyt este autoarea ale cărei romane de dragoste istorice au urcat rapid în topurile de bestselleruri ale New York Times, USA Today și Publishers Weekly.

De asemenea, cărțile ei, traduse până acum în 12 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA și au câștigat de două ori premiul Romantic Times Reviewer’s Choice.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-741-085-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri