Drumuri de Vis prin Europa. 26 de Trasee prin cele mai Spectaculoase Locuri din Europa

Mai multe poze

Drumuri de Vis prin Europa. 26 de Trasee prin cele mai Spectaculoase Locuri din Europa
476,00 MDL (119,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Comorile culturale magnifice ale Europei, oraşele pline de culoare şi peisajul unic au facut din acest continent una dintre cele mai populare destinaţii de călătorie. Drumuri de vis prin Europa prezintă 26 dintre cele mai frumoase rute de-a lungul continentului: de la traseul Capului Nord din Norvegia, la oraşele Inelului de Aur din Rusia, de la oraşele hanseatice de pe coasta Mării Baltice, la Via Appia în Italia, de la Drumul Romantic faimos în toata lumea, la legendarul Camino de Santiago, şi de la o călătorie prin Andaluzia, la turul Alpilor.  Peste 800 de fotografii color ilustrează cele mai frumoase rute şi destinaţii.

Locurile şi drumurile cheie sunt marcate şi explicate, hărţile suplimentare scoţând în evidenţă oraşele importante de pe traseu. 

Drumuri de vis prin Europa oferă informaţii practice referitoare la lungimea traseului, condiţiile de vreme, cea mai bună perioadă pentru călătorie şi legislaţia rutieră locală pentru a te ajuta sa planifici călătoria ideală. Hărţi de traseu special comandate detaliază întreaga rută, sugerează excursii, scot în evidenţă locuri de pe traseu şi descriu atracţiile turistice. 

O nouă abordare a cărţii clasice de călătorie, combinând fotografiile color cu un ghid practic. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 978-606-741-119-5
Dimensiuni: 23,4 x 29,7 cm
Greutatea: 1.6500

Pareri